Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODRŠKA IZ EUROPE
Povratak na članak

FOTO Zarađuju milijune i žele ih najjači klubovi svijeta, ali na Dinamo nisu zaboravili!

Povezanost s klubom iz Maksimira ostala je itekako čvrsta kod momaka koje je on vinuo u orbitu.

Komentari 10

MA
Marvin
00:06 16.05.2022.

Toro71, U nedjelju dolaze direktno u Zagreb da bi cestitali i da u cast odigraju jednu prijateljsku utakmicu , ipak fer od njih .

VL
T7
Toro. 71
00:01 16.05.2022.

Jesu Hajdukovci čestitali, pitam za prijatelja!

VL
Avatar Cro-Wolf
Cro-Wolf
06:50 16.05.2022.

Cestitam hajduku na drugom osvojenom mjestu, i dok god ga ulica vodi jos ce 18.godina sanjati da budu prvi. Nazalost hajduku su i police za trofeje istrunule.

VL
RE
RedTree
01:53 16.05.2022.

Umjesto da ideš za vikend po trofej, gledaš kako ga drugi uzima. Da su svirani jedanaesterci protiv Lokomotive i Osijeka, da nisu olako poništeni golovi protiv Belupa i Istre, to je 5-7 bodova više vjerojatno, sad bi tablica drukčije izgledala i iduća nedjelja. A onaj nesvirani prekršaj protiv Istre, upitan korner protiv Gorice, nakon kojeg pada gol, danas čisti prekršaj prije prvog gola ili kako je neobjašnjivo Osijek taktički odigrao neki dan u Zagrebu, bez najboljeg ofenzivca Caktaša, na klupi cijelu utakmicu i izvadio tri ponajbolja igrača prije 60. minute, kad se zbroji to, to je mogućih 4-6 bodova manje, znači sad bi priča izgledala obrnuto uoči zadnjeg kola. Ili stvari da derbi neki dan apsurdno sudi sudac iz Zagrebačke županije. A da su samo pet utakmica izgleda Dinamu svirali suci iz Slavonije i Dalmacije. Puno apsurda.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.