Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KLUB TRAŽI POMOĆ

FOTO U Jastrebarskom izgorjela obiteljska kuća bivšeg igrača Dinama, šteta je ogromna

DVD Jastrebarsko Facebook
02.08.2023.
u 21:21

DVD Jastrebarsko također je objavio post o ovoj tragediji koja je zadesila obitelj Bradvić. Naglasili su kako je u gašenju kuće u Radničkoj ulici sudjelovalo 15 vatrogasaca sa zapovjednim, kombi i navalnim vozilom te autocisternom.

U Jastrebarskom je izgorjela kuća obitelji Bradvić, dvojice nekadašnjih Dinamovih igrača: pokojnoga Marijana (1948.-2019.) i njegovoga sina Mislava, koji je u sezoni 2001./2002. skupio 20 nastupa za plave. Mislav, nogometaš razornoga šuta, igrao je i za Čakovec, Inker, H. dragovoljac..., a trenutačno radi kao trener u školi NK Jaska Vinogradar.

Njegov klub putem Facebooka je tim povodom objavio ovaj status:

- Dragi prijatelji, pomozimo u ovim teškim trenucima obitelji Bradvić! Pomozimo našim nekadašnjim igračima, a sada trenerima Mislavu i Petru, pokažimo na djelu naše veliko jaskansko srce i pokažimo obitelji Bradvić da nisu sami! U velikom požaru koji 31. srpnja zahvatio njihovu obiteljsku kuću nanesena je ogromna šteta obitelji Bradvić. Kako bi mogli obnoviti svoj dom, potrebna im je pomoć sugrađana i prijatelja. Svoje donacije u skladu s mogućnostima i od srca možete uplatiti na račun broj HR9123400091110758104 otvoren pri Župi Preobraženja Gospodnjeg u Jastrebarskom. Obitelj Bradvić pomogla je da se sportski glas o Jaski prenese diljem svijeta, pomozimo i mi njima vratiti svoj dom! Hvala svim Jaskancima koji su spremni pomoći, svaka uplata bit će dodijeljena obitelji i neovisno o iznosu, i te kako je važna.

VEZANI ČLANCI:

Broj računa: HR9123400091110758104.

Model: 02

Poziv na broj: 3107-2023.

Opis plaćanja: pomoć obitelji Bradvić

DVD Jastrebarsko također je objavio post o ovoj tragediji koja je zadesila obitelj Bradvić. Naglasili su kako je u gašenju kuće u Radničkoj ulici sudjelovalo 15 vatrogasaca sa zapovjednim, kombi i navalnim vozilom te autocisternom. Obzirom da je požar primijećen i dojavljen u visokoj fazi razvoja, šteta na kući je ogromna. Prema našim informacijama ozlijeđenih osoba nije bilo, izvijestilo je DVD Jastrebarsko.

Komentara 7

MA
marinalučica
00:19 03.08.2023.

Za ove dosadašnje komentare vrijedilo bi: "Ivan Krstitelj nije ni jeo ni pio pa su rekli "đavla ima". Isus je jeo i pio pa su rekli "gle izjelice ..."

JO
JOZO
12:19 03.08.2023.

Pa zar to nije ona ista kuća koja se zapalila od laptopa?

SA
sanikol
19:49 03.08.2023.

Od koga vi tražite pomoć? Od sirotinje koja nema ni za kruh. Ima jedan njihov klub kojem upravo stižu "s neba" deseci milijuna € i ono će sigurno pomoći ukoliko se ti bivši igrači nisu zamjerili Mamiću

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije