Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZANOSNA ANNA

FOTO Svaka čast Messiju i Lewandowskom, ali ona je bila glavna zvijezda u Parizu!

Foto: Reuters
1/7
30.11.2021.
u 12:47

Za Lewandowskog se udala 2013. i imaju dvije kćeri u dobi od četiri i nepune dvije godine.

Robertu Lewandowskom izmakla je Zlatna lopta, ali dobio je utješnu, novoosnovanu nagradu za najboljeg napadača, no bez obzira na to, njegova supruga Anna zasjenila je apsolutno sve na svečanosti u Parizu.

Bivša reprezentativka Poljske u karateu uspješna je u svemu čega se dotakla. Završila je pravni fakultet, u karateu ima tri medalje sa svjetskih prvenstava, šest s europskih i 29 državnih.

Foto: Reuters

Za Lewandowskog se udala 2013. i imaju dvije kćeri u dobi od četiri i nepune dvije godine.

Također, iako više nije profesionalno u sportu, ova 33-godišnjakinja i dalje svakodnevno trenira, što se vidi po njenoj figuri. O tome piše na blogu posvećenom zdravoj prehrani i zdravom životu u cijelosti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije