Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZAVRELE STRASTI

FOTO Sukob policije i Torcide Kranjčevićevoj! Letjele su stolice, baklje, suzavac...

Hrvatski dragovoljac i Hajduk susreli se u 6. kolu Prve HNL
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/15
20.08.2021.
u 22:00

Interventna jedinica, smještena iza Torcide, posegnula je za pendrecima, zatim su navijači iz Splita krenuli s paljenjem baklji i bacati ih na travnjak.

Utakmicu Hrvatskog dragovoljca i Hajduka u Kranjčevićevoj je pratilo oko 300 navijača bijelih, ali u 38. minuti susreta negdje je "puklo" i uslijedile su nemile scene.

Svjedočili smo trganju stolica i njihovu paljenju, a sve je bilo usmjereno prema policiji. Mogle su se čuti i pogrdne pjesmice na "plavaca".

Interventna jedinica, smještena iza Torcide, posegnula je za pendrecima i suzavcem, zatim su navijači iz Splita krenuli s paljenjem baklji i bacati ih na travnjak.

20.08.2021.,Zagreb - 6. kolo Hvatski Telekom Prve HNL: Hrvatski dragovoljac - Hajduk Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Trajalo je sve skupa nekoliko minuta, došlo je i do manjeg sukoba, ali vrlo brzo se završilo, srećom po sve aktere. Informacija o privedenima nema.

Na kraju, sve je prošlo u slavljeničkoj atmosferi jer Splićani su u petoj minuti sudačke nadoknade uspjeli pobijediti 1:0 zahvaljujući spretnosti Stefana Simića.

Komentara 16

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
23:43 20.08.2021.

Podrška policijii

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
14:24 21.08.2021.

Nadam se da si je policija dala oduška i naravnala kičme bagri.

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
14:23 21.08.2021.

Puna podrška policiji u borbi protiv huligana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije