Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI NEREDI

FOTO Strašne scene iz Argentine: Jedna osoba preminula, policija bacila suzavac na navijače

Argentinian league match suspended due to incidents outside the stadium
Foto: Stringer/REUTERS
1/4
Autori: Vecernji.hr, Hina
07.10.2022.
u 09:13

- Mogu potvrditi da je 57-godišnji muškarac umro od zastoja srca - rekao je Sergio Berni, ministar sigurnosti pokrajine Buenos Aires.

Jedna je osoba preminula u nasilnim sukobima navijača u La Plati tijekom utakmice argentinskog nogometnog prvenstva između Gimnasia La Plate i Boca Juniorsa koja je prekinuta.

Susret je prekinut u devetoj minuti zbog nereda ispred stadiona. Policija je gumenim mecima i suzavcem rastjerala navijače koji su pokušali ući na stadion.

- Zrak je bio pun suzavca i nije se moglo normalno disati. Situacija je izmakla kontroli i više nije bilo jamstva sigurnosti - rekao je sudac susreta Hernan Mastrangelo.

Nekoliko je osoba odvedeno u bolnicu zbog problema s disanjem, a jedna osoba je preminula od zastoja srca.

- Mogu potvrditi da je 57-godišnji muškarac umro od zastoja srca - rekao je Sergio Berni, ministar sigurnosti pokrajine Buenos Aires.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije