Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GROMOGLASNA PODRŠKA

FOTO Bad Blue Boysi proslavili titulu u Šibeniku bakljadom i utrčavanjem na travnjak!

Šibenik: Bakljada na Šubićevcu, na teren utrčao i navijač
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/15
15.05.2022.
u 21:09

Osim par baklji u prvih 45 minuta, nikakvih incidenata nije bilo, navijači Dinama gromoglasnom su podrškom od prve do posljednje sekunde nosili svoje igrače prema vodstvu.

Dinamo je u Šibeniku suvereno stigao do 23. titule prvaka Hrvatske pobjedom 2:0, a poveći poticaj dali su mu brojni navijači, okupljeni na Šubićevcu i oko njega. Koji su, nakon posljednjeg sučeva zvižduka upalili baklje i utrčali na travnjak kako bi proslavili novi trofej.

Na gostujućoj tribini bila su rezervirana mjesta za njih 638 pa je podosta zaljubljenika u plavu boju bilo na tribini s domaćim navijačima, ali bez istaknutih simbola Dinama. Jer, to je bio uvjet za ulazak na domaće tribine.

Ukupno, praktički sva mjesta od dostupnih 3521 popunilo se i po huku se moglo zaključiti tko je brojniji. Nažalost po oko 2000 Bad Blue Boysa koji su stigli u Šibenik, nisu svi uspjeli na stadion. Zato su utakmicu pratili iz kafića oko stadiona.

15.05.2022., stadion Subicevac, Sibenik - Hrvatski Telekom Prva liga, 35. kolo, HNK Sibenik - GNK Dinamo. Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL, ilustracija

I prije same utakmice kafići su bili ispunjeni navijačima zagrebačkog kluba, no nikakvih incidenata nije bilo. Što zbog otprije poznatih dobrih odnosa Funcuta i BBB-a, ali i zato što je bilo podosta pripadnika policije.

Osim bakljade u prvom i kasnije u drugom dijelu, nikakvih incidenata nije bilo, navijači Dinama gromoglasnom su podrškom od prve do posljednje sekunde nosili svoje igrače prema vodstvu. A u 39. minuti donio ga je Marko Tolić, nakon sjajne asistencije Darija Špikića. Odmah u 53. Petar Bočkaj je iz slobodnog udarca zabio za konačnih 2:0.

Slavlje je nakon posljednjeg zvižduka moglo početi i navijači su utrčali na travnjak slaviti sa svojim ljubimcima.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Ključne riječi

Komentara 14

ŠU
šunje
21:38 15.05.2022.

čestitke našem dinamu ✌

HH
Hrvoje Hrk !!
21:13 15.05.2022.

Nitko ne spominje Mamića...sve čestitke Mamiću !!

ZA
Zakarija
21:16 15.05.2022.

Šta je pizduni splitski opet promašaj nema broza za kim ste revali da vam malo pomogne nema ubojice kirigina ubio vojka krstulovića nema jurjevića baje krvoloka koji je strijeljao dubrovčane i takvi su vam vodili klub dabogda sve izgubili⁰

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije