Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U OSJEČKOJ BITCI

FOTO Prepoznajete li ga? Ovu je 'šljivu' i šavove zaradio od Dalićevog aduta

instagram
04.10.2021.
u 16:54

Drugo poluvrijeme nije donijelo jednako atraktivan i kvalitetan nogomet kakav su momčadi prikazale u prvom dijelu. Pogotke, opasne akcije i dobre obrane zamijenili su neoprezni startovi, grubi prekršaji i žuti kartoni

U derbiju i posljednjoj utakmici 11. kola HT Prve lige nogometaši Osijeka i Hajduka su odigrali 1-1 na stadionu Gradski vrt. Osijek je poveo u 9. minuti pogotkom Laszla Kleinheislera. U 19. minuti je izjednačujući pogodak za Hajduk postigao Gergo Lovrencsics. Tako je Osijek s 21 bodom ostao na trećem, a Hajduk s 20 bodova na četvrtom mjestu. Vodeća Rijeka ima 23 boda, a Dinamo je drugi s 22.

Drugo poluvrijeme nije donijelo jednako atraktivan i kvalitetan nogomet kakav su momčadi prikazale u prvom dijelu. Pogotke, opasne akcije i dobre obrane zamijenili su neoprezni startovi, grubi prekršaji i žuti kartoni.

Utakmicu na Gradskom vrtu sudio je Igor Pajač iz Sv. Ivana Zeline, a mnogi misle kako je start Livaje na Danijela Lončara trebao kartonirati i to crvenom bojom.

Naime, nakon sat vremena igre, Osijekov stoper i Hajdukov golgeter bili su u skoku za loptu, a Livaja je Lončara pogodio tako jako da mu je pukla arkada, no Pajač je pokazao tek žuti karton.

Dan nakon susreta izašla je i fotografija popularnog 'Lonke', kako stopera bijelo-plavih zovu u Slavoniji, a upravo ona potvrđuje da susret nije bio nimalo bezazlen.

"Doslovno je shvatio onaj dio "prolit krv ako zatreba"! Brz oporavak Lonka!", piše Bijelo-plava birtija. 

Komentara 2

MA
matkopeic
17:40 04.10.2021.

Da je pravde Livaja je trebao dobiti crveni, razbio suparniku glavu, obilno krvarenje... Nema predaje.

MA
maxwell12
04:14 05.10.2021.

Bezjaja mu je mogao I oko izbiti, on je zasticen kao licki medvjed

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije