Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DALIĆEV ADUT

FOTO Prepoznajete li ga? Dočekao je priliku s vatrenima pa podsjetio na uspomenu iz djetinjstva

08.09.2021.
u 22:18

U opisu kratko stoji:  - Nijedan san nije prevelik

Bivši golgeter Rijeke, Antonio Čolak, donedavno nije igrao ni 90 minuta u nacionalnom dresu. Tako je Čolak do Slovačke kod Dalića dobio samo 24 minute na travnjaku u prijateljskoj utakmici s Turskom u studenome prošle godine u Istanbulu (3:3), a iste jeseni, od rujna do studenoga, u čak šest utakmica (po dvije s Francuskom i Portugalom, te sa Švicarskom i Švedskom) bio je na klupi, kao i u srijedu protiv Rusije. Na primjer, Dalić je na prijateljskoj utakmici sa Švicarcima u St. Gallenu napravio čak šest zamjena, a među njima nije bilo Čolaka.

Onda je Dalić odlučio - vrijeme je za AMČ! Čolak je ušao u prvih 11 protiv Slovačke, a igrao je do 55. minute, kada ga je zamijenio Perišić. U utakmici protiv Slovenije išli su u suprotnom smjeru, ali od 86. minute. 

Na svemu što je do sada postigao u nacionalnom dresu, Čolak je iznimno zahvalan pa je na svome Instagramu objavio fotografiju iz djetinjstva. Na njoj pozira uz još jednog dječaka, dok drže dresove Asanovića i Šukera. 

U opisu kratko stoji: 

- Nijedan san nije prevelik.


Zahvaljujući pogocima našeg reprezentativca, Malmö se ovoga ljeta plasirao u Ligu prvaka, preskočivši čak četiri pretkola (Riga, Helsinki, Rangers, Ludogorec), a švedski klub može se pohvaliti kako u ovom trenutku ima najboljega strijelca Lige prvaka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije