Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUMORNI FLOYD

FOTO Ponovno mu zavide: Striptizetu zamijenio 20 godina mlađom TikTok zvijezdom

Foto: Instagram
1/6
10.11.2021.
u 10:02

Od 2016. povremeno se viđaju i očito ne mogu jedno bez drugog. Odnedavno se ponovno pojavljuju u javnosti i sve oči uprte su u zanosnu 24-godišnjakinju.

Floyd Mayweather Jr. (44) nedavno je prekinuo zaruke s britanskom striptizetom Annom Monroe, ali nije dugo čekao na novu izabranicu. Pohvalio se vezom sa zanosnom TikTok i Instagram zvijezdom Gallienne Nabilom.

 

 

Nisu si nepoznati, od 2016. se povremeno viđaju i očito ne mogu jedno bez drugog. Odnedavno se ponovno pojavljuju u javnosti i sve oči uprte su u zanosnu 24-godišnjakinju.

 

@gallienneee Red lips do something to me 💋 🥲 #fyp #weeknd #iwantyoutostay #foryou #ForzaHorizon5GO #roborockrun ♬ original sound - abelsstuff

 

 

Na TikToku ima 1,3 milijuna pratitelja, no ta brojka raste posljednjih dana, a na Instagramu ih je 700.000. Ima se što vidjeti jer Nabila ne krije previše, tek ono što zbog pravila mora.

 

 

 

U boksačkoj karijeri Mayweather je zaradio više od 1,2 milijarde američkih dolara i uživa specifičan životni stil, u kojem zanosne žene igraju jako bitnu ulogu. Kao i nakit, automobili, velike kuće i stanovi...

Floyd Mayweather meets with the press following the main event during the Mayweather Paul Bragging Rights at Hard Rock Stadium on June 6, 2021 in Miami, Florida, United States. Photo by Louis Grasse/PxImages/ABACAPRESS.COM
Foto: PX Images/ABACA

Foto: Instagram

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije