Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OVE SUBOTE

'Ovo je legalno pljačkanje banke' - legenda boksa opisala svoj idući meč

Boxer Floyd Mayweather walking along trendy Rodeo Drive in Beverly Hills, Ca
QuarterflashVantage News//PIXSELL/PIXSELL
01.06.2021.
u 08:57

- Nema strategije, samo se moram pojaviti. Ako želim da meč ide na jednu rundu, ići ću na jednu, ako želim da ide na dvije runde, ići ću na dvije. Sve će biti onako kako ja budem htio. Logan će pasti - rekao je Floyd

Jedan od najboljih boksača (vjerojatno i najbolji) u povijesti ovog sporta Floyd Mayweather za pet dana ulazi u boksački ring s jednom od najvećih YouTube zvijezda u posljednjih nekoliko godina - Loganom Paulom.

Naravno, Mayweather je velik favorit u ovom ogledu koji će se održati na Hard Rock stadionu u Miamiju na Floridi. On je već jednom sudjelovao u ovakvom meču ekshibicijske prirode kad je u kratkom roku svladao japanskog kickboksača Tenshina Nasukawu. Ta se borba održala u Tokiju na Silvestrovo 2018.

Paul je samo jednom nastupio u profesionalnom boksačkom meču kad ga je porazio još jedan YouTuber, Olajide Olatunji poznatiji kao KSI. S druge strane, vjerojatno već znate da Floyd u svojoj karijeri ima omjer 50-0 te da je čak 15 puta osvojio naslov svjetskog prvaka, i to u pet različitih težinskih kategorija.

- Nema strategije, samo se moram pojaviti. Ako želim da meč ide na jednu rundu, ići ću na jednu, ako želim da ide na dvije runde, ići ću na dvije. Sve će biti onako kako ja budem htio. Logan će pasti - rekao je Floyd.

Svi znaju da se ovaj meč održava isključivo radi enormne zarade dvojca. Logan je izgradio imidž zločestog dečka na internetu pa je stoga puno ljudi voljno platiti kako bi vidjelo njegovo primanje batina. U tome je i financijska težina te poanta cijele ove priredbe i tu nema tajni.

Moj nadimak je "Money" (nap. a. novac) s razlogom. Ekstremno jako sam radio s razlogom svih ovih godina i došao na određenu razinu. Na razinu na kojoj bilo što možemo nazvati boksačkom priredbom. Velik sam pobornik načina "radi pametnije, a ne jače". Ako je nešto lako poput meča s Loganom Paulom, trebam i moram to učiniti, ovo je kao legalna pljačka banke - izjavio je Mayweather.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije