Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pronašli dom

FOTO Pogledajte u kakvom će luksuzu uživati hrvatski igrači tijekom Eura!

Hotel Fairmont
Foto: https://www.fairmont.com/st-andrews-scotland/
1/16
24.12.2019.
u 16:03

Luksuzni resort s pet zvjezdica, Fairmont se nalazi u idiličnom okruženju zelenila i škotske obale, a na raspolaganju ima 212 soba, 17 apartmana i dvije dodatne vile

Delegacija HNS-a obišla je početkom prosinca nekoliko potencijalnih kampova u okolici Londona te u Škotskoj, a nakon detaljne analize, rukovodstvo Saveza na čelu s predsjednikom Davorom Šukerom je u dogovoru s izbornikom Zlatkom Dalićem odlučilo da će hrvatska reprezentacija tijekom Eura boraviti u hotelu Fairmont u St Andrewsu, objavio je HNS na svojoj službenoj stranici.

Luksuzni resort s pet zvjezdica, Fairmont se nalazi u idiličnom okruženju zelenila i škotske obale, a na raspolaganju ima 212 soba, 17 apartmana i dvije dodatne vile.

>>> Zavirite u luksuzni Fairmont

Hotel Fairmont
1/15

Hotel je udaljen oko 120 kilometara od Glasgowa, gdje će Vatreni igrati dvije utakmice u skupini na Euru, a tek pola sata vožnje od zračne luke.

Svjetski doprvaci će pritom trenirati na terenima Sveučilišta St Andrews gdje su, između ostalih, trenirali Barcelona i Manchester United. Trening tereni udaljeni su 10-ak minuta vožnje od hotela, u kojem će reprezentativci također imati sjajne uvjete za trening (fitness) i oporavak, kao i za slobodno vrijeme.

- Željeli smo reprezentaciji omogućiti apsolutno najbolje uvjete za boravak tijekom Eura i zato smo se odlučili za St Andrews. Znamo iz Rusije koliko je važno imati mir, prirodu i kvalitetnu sportsku infrastrukturu te smo zato odabrali hotel i terene koji su na najvišoj razini. Uvjeren sam da je ovo najbolje rješenje za reprezentaciju - izjavio je predsjednik HNS-a Davor Šuker.

- Zahvaljujem Savezu što je zaista detaljno analizirao i predstavio sve opcije te mi je drago što smo bili apsolutno složni u odluci da je ovo najbolje rješenje za boravak reprezentacije tijekom Eura.

U Rusiji smo imali sjajne uvjete i vjerujem da će tako biti i sada u Škotskoj. Kamp je vrlo važan ne samo zbog treninga već i zbog stvaranja pozitivnog ozračja i zajedništva, a ova lokacija nudi nam odlične uvjete za sve to", komentirao je izbornik Zlatko Dalić.

 

Komentara 1

OL
oLo
16:20 24.12.2019.

Kad pogledam ovo, muka mi od našeg turizma, ponuda Ž klase, a cijene kao da je A klasa, a ne mizerija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije