Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uništili i spalili

FOTO Pogledajte što su Hajdukovi navijači učinili od tribine u V. Gorici

Hjadukovi navijači
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/9
02.07.2020.
u 13:55

Klub je nedavno uz pomoć lokalne zajednice  investirao znatna sredstva u uređenje istočne tribine koja je sada dijelom uništena

Gorica je pobijedila Hajduk (3:1), a lošu sliku na sjajnoj utakmici ostavili su navijači splitske momčadi. Naime, Hajdukovi navijači napravili su popriličnu štetu na stadionu u Velikoj Gorici.

''Čemu to, ljudi? Moraju li ovo biti posljedice velikih utakmica'', pitaju se u Gorici.

''Nekorektnost tijekom utakmice događala se izvan travnjaka, na tribinama, na istočnoj strani, na dijelu gdje su bili gostujući navijači. Posljedice su jasno vidljive... Kome i čemu su potrebni ovakvi prizori nemoguće je dokučiti, ali šteta je u svakom slučaju načinjena'', piše na internetskoj stranici Gorice.

>> Pogledajte galeriju zapaljenih i uništenih stolica na istočnoj tribini

Hjadukovi navijači
1/8

Klub je nedavno uz pomoć lokalne zajednice  investirao znatna sredstva u uređenje istočne tribine koja je sada dijelom uništena.

Na službenoj stranici kluba iz Velike Gorice objavljene su fotografije uništenih i zapaljenih stolaca na istočnoj tribini stadiona.

>> Samo još tri osobe na svijetu znaju što i ovaj Hrvat, pogledajte kako to radi!

Ključne riječi

Komentara 12

EL
EldersWisdom
14:09 02.07.2020.

Ispostavite racun Hajduku. Ako ne plate, ovrha.

RU
Rusvaj
15:06 02.07.2020.

Dokle čete te huligane drogirane nazivati "navijači"..... Toj bagri zabraniti ulazak na bilo koji stadion, a da je RH pravna država svi bi završili u zatvoru........ Za tu ološ nije bitan ni rezultat oni dolaze isključivo radi izazivanja nereda i pravljenja štete

NM
nemirno more
15:10 02.07.2020.

navijači? te huligane protjerati na goli otok,pa nek' se iživljavaju na lipom bilom kamenu...ali uskratiti im pravo na alkohol i drogu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije