Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČESTITAMO!

FOTO/VIDEO Oženio se Andrej Kramarić: Izabranica oduševila u 'minici'

Zagreb: Vjenčanje hrvatskog reprezentativca Andreja Kramarića i Mije Ćurković
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/3
31.03.2021.
u 17:55

U jednoj je ruci imala jednostavan buket, dok je u drugoj držala ono najbitnije - ruku svoga izabranika, a oboje nisu skidali osmijeh s lica.

Odmah nakon kvalifikacijske utakmice s Maltom u Rijeci u kojoj su vatreni slavili 3:0, u Zagrebu je Andrej Kramarić potpisao najvažniji ugovor svoga života: vjenčao se sa svojom djevojkom Mijom Ćurković.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vjenčanje je bilo kod matičara uz najbližu obitelj i prijatelje, a mladenci su plijenili poglede u elegantnim izdanjima.

Dok je Andrej izabrao klasičan smoking, Mia se odvažila pokazati zgodne noge u bež mini haljini dok je kosu nosila raspušteno s decentnim vjenčićem u kosi.

U jednoj je ruci imala jednostavan buket, dok je u drugoj držala ono najbitnije - ruku svoga izabranika, a oboje nisu skidali osmijeh s lica.

I to nije sve: sretni par Mia i Andrej u ranu jesen postat će roditelji.

 

Komentara 14

PU
puniša
21:26 31.03.2021.

Bravo Krama sretno...Sad znam zake si van forme..Oprošteno ti je..Njam, njam

DA
dara
23:02 31.03.2021.

Pa zar nije mogao pricekati koji dan.Korizma je.

Avatar ucjena
ucjena
09:52 01.04.2021.

Možda popa za oltarom, a mi je znamo ::::))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije