Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZADOVOLJNI

FOTO Osijek objavio nove cijene pića na stadionu. Navijači su ogorčeni: 'To je skandalozno'

Osijek: Utakmica između Osijeka i Hajduka u 25. kolu Prve HNL
Dubravka Petric/PIXSELL
19.03.2023.
u 14:59

Navijači bijelo-plavih nisu zadovoljni nakon što su stigle nove cijene omiljenog navijačkog osvježenja - piva

Nogometaši Osijeka odigrali su jučer u Gradskom vrtu još jednu blijedu partiju u remiju protiv Šibenika koji je završio bez pogodaka. Na oproštaju kapetana Mile Škorića nisu bijelo-plavi uspjeli slomiti Šibenčane, točnije, Mijo Caktaš je promašio kazneni udarac nakon što su navijači tražili da to izvede upravo Škorić. 

U dvostrukom programu protiv Hajduka tribine Gradskog vrta bile su vrlo lijepo popunjene, ali zbog loših igara tako nije bilo tijekom vikenda. Sportski direktor Ivica Kulešević naljutio se na jedno novinarsko pitanje o vezi stanja u klubu, ali realna situacija govori da nije nikako dobro. 

Odlaskom Kleinheislera i Belje momčad je drastično pala, promjena trenera za sada nije urodila plodom i čini se da će ovo biti jedna mučna sezona za sve navijače Osijeka. Zbog još jedne stvari su navijači jako nezadovoljno, a to su cijene napitaka i piva u sklopu stadiona. 

Komentari nisu pozitivni, a dosta njih i nije baš za prenositi...

- Očekujte na Pampasu još veće....

- Ja jučer nisam pio na stadionu,niti ću...Za čašu vodenastog piva od 0,4L 3 eura je skandalozno

- Karta 5 eura, pivo 3 eura , špice 2 eura. Gledat kako osvajaju bod protiv Šibenika NEPROCIJENJIVO!!!

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
17:25 19.03.2023.

Takvi su zakoni tržišta: ponuda - potražnja. Jednostavnije je naroljati se limenkama piva iz obližnjeg Spara prije utakmice, izdržati dva sata, i nakon utakmice opet u Spar po limenke. Tranutačno je na akciji vrhunsko "Guinness extra stout" 2.09€.

Avatar Zgubider..
Zgubider..
16:51 19.03.2023.

"...Osijek objavio nove cijene pića na stadionu. Navijači su ogorčeni: 'To je skandalozno'..."___A što ste mislili, da je taj stadion pao s neba!? Pa i njega treba (ot)platiti…

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
23:23 19.03.2023.

Stadion Pampas traži svoje. Navijači piju pivo Pampasa, a Pampas pije njima krv.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije