Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A USKORO ĆE SEZONA...

FOTO Neymar se potpuno zapustio na odmoru: Poveći trbuh teško je ne vidjeti!

Foto: GSLV/Gtres/PIXSELL
1/27
04.08.2021.
u 15:17

Brazilski nogometaš na Ibizi provodi divne trenutke u krugu obitelji i prijatelja, ali nogometne avanture su pred vratima, morat će se što prije dovesti u red.

Neymar (29) s pravo figurira za jednog od najboljih nogometaša na svijetu, zbog čega mu u Paris Saint Germainu ničega ne nedostaje. Ali, ima problem kao i brojni Brazilci prije njega - naviku raditi na sebi dok ga nitko ne tjera na to.

>>> Neymarovi problemi sa zakonom

Vidjeli smo takve probleme s "pravim" Ronaldom, Ronaldinhom, Adrianom... Zabava, ples, žene, prijatelji, sunce i more ono su što ga raduje najviše na svijetu. Voli on i nogomet, ali zato jer mu omogućava sve navedeno.

Jasno je to na prvi pogled fotografija s Ibize, gdje na jahti uživa u društvu obitelji i prijatelja. Nova frizura, možda i pokoja nova tetovaža, ali i višak kilograma nešto su što nije moguće ignorirati.

Zbog Copa Americe, koju je osvojila Argentina baš nakon finala s Brazilom, dobio je poštedu pa će kasnije na pripreme PSG-a. Koji je proteklog vikenda izgubio Superkup od prvaka Lillea.

Svakako, Neymar se mora dovesti što prije u red jer trebat će Parižanima u sezoni koja dolazi. Posebno ako Mbappe napusti klub. A i s ovakvim navikama prijete mu ozljede.

Ključne riječi

Komentara 4

OL
oLo
16:33 04.08.2021.

Brazilac, Rom, nema tu neke razlike. Imam jednu poznanicu iz Brazila, priča mi kako je kod nje velika sirotinja, sa 10tero braće i sestara odrasla u kućici od blata, bez vode, kuhinje, wca, jedu najviše voće, ono što nađu, sa 16god pobjegla od kuće i batina u grad, spavala po podrumima zgrada, nudila se strancima sve u nadi da je koji odvede i oženi, i na kraju uspjela u tom, našla našeg čovjeka koji bi joj mogao djedica biti.

Avatar Maharo
Maharo
16:06 04.08.2021.

hvala...to nas interesira....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije