Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA SEZONA

FOTO Navijači se vratili na maksimirske tribine: Istok i Jug i dalje van upotrebe

Zagreb: Navijači ponovno na tribinama na utakmici GNK Dinamo - Valur
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
07.07.2021.
u 19:48

Istok je još od zagrebačkog potresa van funkcije pa se publika preselila na Zapad. 'Najkulturniju' maksimirsku tribinu

Počinje najvažniji dio sezone za Dinamo. Islandski Valur iz donjeg je doma europskog nogometa. Plavi su na pripremama upisali sve četiri pobjede i pogotovu su u prvom poluvremenu protiv Rostova pokazali visoku kvalitetu.

Modri je klub na svom početku nove sezone omogućio gledateljima da dođu na tribine maksimirskog stadiona, a nekolicina njih se tome i odazvala, iako doista ne velik broj. Tek njih oko 2000. Ulaznice su se mogle kupiti po cijeni od 80-120 kuna, ali uz predočenje 'covid iskaznice'. 

Istok je još od zagrebačkog potresa van funkcije pa se publika preselila na Zapad.  'Najkulturniju' maksimirsku tribinu. Ista je situacija i južnom tribinom koja je ostala prazna.

'S obzirom da je povratak na tribine uvjetovan cijelim nizom ograničenja i mjera koje nam trenutno onemogućavaju organizirano djelovanje na tribini, donijeli smo odluku da na utakmici neće biti organiziranog navijanja Bad Blue Boysa.', javila je najvatrenija skupina Dinamovih navijača prije susreta. 

Sa svake tribine, a i preko ekrana vidi  se koliko je travnjak Dinamovog stadiona oštećen zbog bolesti koja je napala travu, ali iz kluba tvrde da će sve biti u redu i da će se utakmica normalno odigrati. 

POGLEDAJTE: Dinamov početak sezone

Zagreb: Navijači ponovno na tribinama na utakmici GNK Dinamo - Valur
1/7
Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
10:48 08.07.2021.

Na istok još uvijek (ne)MOŽEMO, ostave za vidjet dal će se nešto u budućnosti promijeniti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije