Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEĆI KAPACITET

FOTO Na Poljudu počeli radovi, splitski stadion dobit će oko 600 novih mjesta

Split: Na stadionu Poljud započeli radovi na proširenju kapaciteta
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/10
17.01.2023.
u 14:45

Radovi su u punom jeku, a sve bi trebalo biti spremno do nedjeljnog susreta protiv Šibenika u 18. kolu, iako na tom susretu sjeverna tribina mora biti prazna zbog kazne klubu nakon nereda u Koprivnici u posljednjem kolu jesenskog dijela prvenstva protiv Slaven Belupa

U hrvatskom prvoligašu Hajduku napravljene su promjene na kultnom stadionu Poljud. Uoči nastavka sezone u HNL-u su postavili mreže između sjevernog dijela gledališta prema zapadnoj i istočnoj tribini, a postoji i opcija da se mreža razapne između juga prema zapadnom dijelu gledališta.

17.01.2023., Split - Na stadionu Poljud zapoceli radovi na prosirenju kapaciteta i postavljanju zastitinih mreza izemdju sektora na tribinama. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Postavljanje mreže je bitno jer bi u tom slučaju po šest okomitih redova sa zapadne i istočne strane poljudskih tribina Hajduk mogao pustiti u prodaju, što prije ovoga zbog razdvajanja sektora nije bilo moguće. Riječ je o oko 300 mjesta sa svake strane, ukupno oko 600 dodatnih mjesta za publiku, uz što su dodane i montažne tribine u podnožju tribina.

Što se tiče novih zaštitnih mreža na stadionu, njih su tražili i iz policije zbog sigurnosnih razloga, najviše da gledatelji više ne bi mogli lako prelaziti s jedne na drugu tribinu, u čem su ih prije ovoga mogli sprječavati samo redari na tribinama.

Radovi su u punom jeku, a sve bi trebalo biti spremno do nedjeljnog susreta protiv Šibenika u 18. kolu, iako na tom susretu sjeverna tribina mora biti prazna zbog kazne klubu nakon nereda u Koprivnici u posljednjem kolu jesenskog dijela prvenstva protiv Slaven Belupa.

 

POGLEDAJTE GALERIJU: RADOVI NA PROŠIRENJU KAPACITETA POLJUDSKOG STADIONA

Split: Na stadionu Poljud započeli radovi na proširenju kapaciteta
1/10

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije