Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAHVALILI NA STRPLJENJU

Policija objavila važne upute za dan finala Kupa u Rijeci, građanima poručila: Koristite ove pravce

Rijeka: Prometne gužve na rije?kim ulicama
Goran Kovacic/Vecernji list
24.05.2023.
u 09:17

S obzirom na radni dan, kao i radove na prometnicama koji su u tijeku, posebice između 15 i 17 sati (vrijeme odlaska s posla i vrijeme pratnje navijača s privatnih punktova), očekivane su gužve i zastoji u prometu u pravcu stadiona Rujevica, na riječkoj obilaznici i prema zapadnom dijelu Rijeke, između ostalog stoji u priopćenju MUP-a

Danas od 19 sati na Rujevici u Rijeci momčadi Hajduka i Šibenika igraju finalnu utakmicu 32. izdanja Hrvatskog nogometnog kupa. 

Budući da se, uz velike očekivane gužve, ionako radi na mnogim prometnicama u rijeci, iz Ministarstva unutarnjih poslova u javnost su upućene upute o prometovanju i neki koristi savjeti, kao i zahvalnost Riječanima za razumijevanje.

Priopćenje MUP-a o prometnim mjerama i djelovanju prometne policije na dan utakmice finala Hrvatskog nogometnog kupa prenosimo u cijelosti.

"Radi obavljanja svakodnevnih obaveza građanima preporučujemo da umjesto čvora Rujevica koriste alternativne pravce te čvorove Škurinje i Diračje.

Također, s obzirom na radni dan, kao i radove na prometnicama koje su u tijeku, posebice između 15 i 17 sati (vrijeme odlaska s posla i vrijeme pratnje navijača s privatnih punktova), očekivane su gužve i zastoji u prometu u pravcu stadiona Rujevica, na riječkoj obilaznici i prema zapadnom dijelu Rijeke. Moguće je, po potrebi, privremeno zaustavljanje prometa na pojedinim pozicijama.

VEZANI ČLANCI:

Prometna policija će u suradnji s nadležnim službama poduzimati mjere i radnje kako bi što prije otklonili nastale zastoje u prometu i osigurali što bolju protočnost prometa, radi čega pozivamo građane da se pridržavaju uputa prometne policije.

Svima koji dolaze na utakmicu, a nisu u pratnji policije ili akreditirani preporučujemo da na stadion dođu pješice, odnosno gradskim prijevozom ili taksi vozilima na kojima će istima biti omogućen iskrcaj putnika.

Građanima Rijeke i svima koji se zateknu na području Rijeke zahvaljujemo na strpljenju i razumijevanju", stoji u priopćenju.


 
 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije