Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RODILA I DIJETE GLAZBENIKU

FOTO Ljubila slavne frajere godinama, a sada odlučila - prelazim na žene!

Instagram
27.04.2021.
u 14:10

Kehlani je bila u vezi sa reperom YG-om,  potom rodila  dijete gitaristu Javaughn Young-Whiteu, a sada je pak shvatila da muškarci uopće nisu ti koji ju privlače, nego da su to - žene

Kehlani Parrish, bivša djevojka poznatog američkog košarkaša Kyrieja Irvinga, ima nevjerojatnu životnu priču. Kontroverzna 26-godišnja pjevačica je shvatila da zapravo voli žene. 

Košarkaš Brooklyna je prije nekoliko godina bio u izuzetno burnoj vezi sa Kehlani. NBA košarkaš je ostavio pjevačicu jer ga je navodno prevarila, a kružile su i glasine da je zbog toga sama Kehlani pokušala i izvršiti samoubojstvo. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kehlani (@kehlani)

Ona se tada oglasila iz bolničkog kreveta i poručila da nikoga nije prevarila i da je fotografija koja se pojavila na društvenim mrežama, na kojoj je sa drugim muškarcem u krevetu, nastala nakon raskida sa Irvingom.

Pjevačica i košarkaš su se kasnije ispričavali jedno drugome preko medija. 

Kehlani je bila u vezi sa reperom YG-om,  potom rodila  dijete gitaristu Javaughn Young-Whiteu, a sada je pak shvatila da muškarci uopće nisu ti koji ju privlače, nego da su to - žene! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kehlani (@kehlani)

- Napokon znam da sam lezbijka. Ja sam gej, gej, gej - objavila je na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kehlani (@kehlani)

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar lasta mala
lasta mala
16:09 27.04.2021.

Zašto je sva žigosana!?

Avatar Tombstone
Tombstone
15:03 27.04.2021.

Jadnica. Droga, nasilje...bijeda do neba

Avatar Navaljni
Navaljni
14:56 27.04.2021.

Ovaj večernjak sve više nalik kupleraju. Deadwood.hr

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije