Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MISS SPORTA HRVATSKE

FOTO Koja će biti najljepša sportašica Hrvatske? Ostalo je još malo do velikog finala

Foto: Miss Sporta
1/87
30.05.2022.
u 13:17

Ove godine prijavile su se djevojke iz raznih sportova. Ima preponskih jahačica, odbojkašica, nogometašica, košarkašica  hrvačica, plesačica, klizačica...

U zabavnom centru  Amazinga na zagrebačkom velesajmu održan je drugi od ukupno tri castinga za ovogodišnji izbor Miss sporta Hrvatske. Finale izbora održat će se 7. srpnja u hotelu Panorama u gradu Prelogu.

Nakon službenog dijela castinga kandidatkinje su isprobale nekoliko atrakcija u Amazingi, a najviše su se obradovale trampolinu. Ove godine 16 finalistica nadmetat će se za nasljednicu Borne Mohač.

Inače, ove godine prijavile su se djevojke iz raznih sportova. Ima preponskih jahačica, odbojkašica, nogometašica, košarkašica  hrvačica, plesačica, klizačica...

Foto: Miss Sporta

Finalistice će se predstaviti u četiri izlaza - sportska odjeća body feeling, casual odjeća Kozo, kupaći kostimi ditajnerice Mirsade Jureša, te večernje haljine G-Blue čiji salon, između ostalih, odijeva Danijelu Martinović i Doris Pinčić.

Komentara 2

LA
lajh1985
14:32 30.05.2022.

Natjecanje za najmanju cicu

DU
Deleted user
13:40 30.05.2022.

Nadam se da i naša klizačica Katarina sudjeluje u tom natjecanju, tim više što amerčka sveučilišta nagrađuju svoje studente posebnim stipendijama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije