Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVRATAK U PROŠLOST

FOTO Internetom kruži rijetka fotografija Luke Modrića u dresu kultnog kluba koji je neslavno propao

ARHIVA - Zagreb: Luka Modrić oprostio se od Dinama još jednim naslovom prvaka
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
07.07.2023.
u 10:04

Hrvatski nogometni velikan danas nastupa za madridski Real i među najboljim je veznjacima u povijesti

Internetskim bespućima kruži jedna fotografija hrvatskog kapetana Luke Modrića u dresu nekada slavnog, a danas propalog kluba, talijanske Sampdorije. Bilo je to 2006. godine kada je osvajač Zlatne lopte bio na samom početku karijere Luka Modrić se opravdano smatra jednim od najboljih veznjaka u povijesti, potvrđuje to i osvojena Zlatna lopta 2018. godine.

Jedan dio karijere je proveo i u BiH igrajući za Zrinjski te zaprešički Inter,  sve to mu je pomoglo u daljnjem razvoju karijeri, a svjetsku slavu je doživio igrajući za Real Madrid čiji je član više od deset godina, a nedavno je produžio ugovor za još jednu godinu. 

Posljednjih dana na internetu pojavila se fotografija Luke Modrića i to u dresu kluba u kojem ga je nemoguće zamisliti, barem iz trenutne perspektive. Naime, bila je 2006. godina kada je Modrić, tada kao 21-godišnjak, nastupio na jednom amaterskom malonogometnom turniru i to u dresu Sampdorije.

VEZANI ČLANCI:

Ovaj bivši talijanski prvak prolazi kroz najteži razdoblje u povijesti, a nakon ispadanja iz Serije A klubu je prijetilo mu je i gašenje. Sampa je spašena u posljednji čas kada je uletio vlasnik Leeds Uniteda, Andrea Radrizzani i to za 40 milijuna eura pa će se u novoj sezoni natjecati u Serie B. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije