Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT U BIH

FOTO Navijači srpskog kluba gađali su bakljom Hrvata i skandirali ime Ratka Mladića

Screenshot/Arenasport
24.02.2023.
u 22:19

Mladi hrvatski vratar Renato Josipović mogao je biti teže ozlijeđen, baklja ga je srećom promašila

Pravi kaos dogodio se na utakmici BiH Premier lige između banjalučkog Borca i Širokog Brijega u sklopu 20. kola tamošnje prve nogometne lige. Borac je slavio minimalnih 1:0 pogotkom bivšeg igrača Hajduka Jakova Blagaića, ali ovdje je rezultat bio najmanje bitan zbog huliganskog ispada. 

Naime, navijači Borca gađali su bakljom Renata Josipovića, 21-godišnjeg golmana Dinama koji se trenutno nalazi na posudbi u Širokom Brijegu. Inače, radi se o srpskom klubu koji se natječe u BiH nogometnom prvenstvu. 

Na veliku sreću, promašili su njegovu glavu i baklja je pala nekoliko centimetara pokraj njega. Da stvar bude još bizarnija, Josipović se otišao žaliti kod glavnog suca Mirze Karzlagića i zato je dobio žuti karton?!

Na spomenutoj utakmici Lešinari, navijači Borca, podržali su rusku agresiju prema Ukrajini. Podignuli su transparent na kojem je pisalo: 'Slava Rusiji' i tako opet stali na rusku stranu.

Prema pisanju dijela bosanskohercegovačkih medija, skandirali se ime i osuđenog ratnog zločinca Ratka Mladića.

 

 

Komentara 6

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
00:21 25.02.2023.

BiH je kao Jugoslavija, nece to dobro zavrsiti.

BE
Berri
23:11 24.02.2023.

I onda netko osporava odluku gradonačelnika Pule Filipa Zoričića da turbo -folk ne može u Pulu! Naravno da ne može. Memorandum SANU 3 upravo i nalaže nametanje glazbenog izričaja iz Beograda i Banja Luke u hrvatske gradove. Sad kada je netko to zabranio, odmah smo mrzitelji.

LI
liliZG
12:57 25.02.2023.

Dinamo bi trebao paziti kome posuđuje svoje mlade nade, ali pretpostavljam da mu posao ugovorio šef dinama iz sjene na privremenom radu u bih maminjo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije