Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GENIJALNI TOPLAK

FOTO Hrvatski trener objavom nasmijao do suza: Evo koliko mu znači nogomet

Gorica i Istra sastali se u 30. kolu HT Prve lige
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
28.04.2022.
u 11:18

Goricu je preuzeo 4. ožujka i imao "vatreno krštenje" protiv Hrvatskog dragovoljca u 26. kolu pa upisao pobjedu od 4:0. Time je prekinuta negativna serija od sedam poraza zaredom.

Trener Gorice Samir Toplak (52) jedan je od najboljih hrvatskih nogometnih stručnjaka i zasigurno je velika budućnost pred njim, što ne bi bio slučaj da doslovno ne živi nogomet svake sekunde.

Dapače, na Instagramu se odlučio našaliti na svoj račun tim povodom pa nasmijao mnoge od svojih gotovo 2600 pratitelja. Time je zapravo i potvrdio ono što svi koji su mu iole bliski znaju - da se radi o jednom jako duhovitom i pristupačnom čovjeku.

Postavio je fotografiju koja ipak govori sama bolje od svih riječi koje bi se o njoj napisale. Radi se zapravo o "stripovskoj formi" i podosta duhovitoj šali u kojoj svakako ima pola istine. Ako ne i više, u Toplakovu slučaju!

Foto: Instagram

Ali, da nema tog dijela istine, ne bi Gorica doživjela takav preporod u igri pod njime. Stigao je prekasno da bi ove sezone uspio išta osim boriti se za peto mjesto, no sljedeće bi sezone mogao izvesti velike stvari, ako će klub stajati iza njega i ostavi ili obnovi igrački kadar koji bi se mogao nadmetati.

Goricu je preuzeo 4. ožujka i imao "vatreno krštenje" protiv Hrvatskog dragovoljca u 26. kolu pa upisao pobjedu od 4:0. Time je prekinuta negativna serija od sedam poraza zaredom, koji su koštali posla njegova prethodnika Krunoslava Rendulića.

Toplak je baš u prošlom kolu vodio sedmi put Goričane i iza sebe ima dva poraza, minimalna protiv Dinama i Hajduka. Od Osijeka i Rijeke nije izgubio. Dapače, momčad s Rujevice je pobijedio. U te četiri utakmice primio je samo dva gola, po jedan u ta dva spomenuta poraza. Uz njih, gol mu je zabila još samo Istra (1:1).

Standings provided by SofaScore LiveScore

>>> Kolinda Grabar-Kitarović zna riječi svih Dinamovih pjesama

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije