Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA ŽNJANU

FOTO Evo što Ronaldovi suigrači rade pod policijskim nadzorom u hotelu

Split: Portugalski reprezentativci Ruben Semedo i Joao Cancelo na balkonu hotela Amphora
Milan Sabic/PIXSELL
16.11.2020.
u 13:50

U Split su došli svi portugalski igrači osim Raphaela Guerreira i Renata Sanchesa, a dečki uživaju barem na balkonima kada ne smiju nigdje zbog epidemioloških mjera

Hrvatsku čeka novi ogled protiv Portugala. Ovoga puta europski prvaci igrat će na Poljudu protiv Vatrenih, a u Split su stigli u nedjelju u večernjim satima. 

Naravno, to je izazvalo velik interes javnosti, osobito zato što je s reprezentacijom stigla i njihova najveća zvijezda Cristiano Ronaldo. 

U Split su došli svi portugalski igrači osim Raphaela Guerreira i Renata Sanchesa.

POGLEDAJTE GALERIJU:

Split: Portugalski reprezentativci Ruben Semedo i Joao Cancelo na balkonu hotela Amphora
1/6

Zbog sigurnosnih razloga i epidemioloških mjera, gosti su smješteni u hotelu Amphora na Žnjanu, a policija osigurava područje oko hotela, a Portugalci su navodno i jedini gosti ondje.

Za to vrijeme se dečki iz Portugala opuštaju na balkonima i pokušavaju uhvatiti koliko-toliko sunca u dalmatinskoj metropoli. 

Podsjetimo, Ronaldo je posljednji izašao iz aviona, čuvala su ga četiri tjelohranitelja, a ovo mu nije prvi posjet našoj obali. Ranije je privatno dolazio i obilazio predivan biser našeg turizma - Dubrovnik.

Komentara 1

MM
MMayo
14:05 16.11.2020.

Koje su to gluposti?!!!!-Da policija čuva igrače Portugala....od koga!!!!---Pa onda nek igraju za uvijek na praznim stadijonima!!!!Ovaj svijet je izokrenut 100 %-VIŠE VRIJEDI PEKAR KOJI PEČE NAŠ KRUH SVAKIDAŠNJI,NEGO SVE NOGOMETNE "zvijezde" SKUPA!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije