Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČAN DIZAJN

FOTO Dres Zorana Mamića u duginim bojama privukao je veliku pažnju. Prodaje se za vrtoglavu cifru

Zenica: Zoran Mamić na utakmici između Sarajeva i Željezničara
Armin Durgut/PIXSELL
18.03.2023.
u 17:20

Istinska retro garnitura dresa nalazi se na Njuškalu, poznatoj stranici za kupovanje i prodaju različitih stvari

Zoran Mamić već se neko vrijeme nalazi u Bosni i Hercegovini, gdje je pobjegao i sklonio se od hrvatskog pravosuđa koje je bivšeg trenera i igrača Dinama zajedno s bratom Zdravkom optužilo za gospodarski kriminal. Dio karijere proveo je u njemačkoj Bundesligi gdje je nastupao za Bayer Leverkusen i Bochum, a upravo se dres potonjeg kluba našao na Njuškalu, poznatom portalu za prodaju svega i svačega. 

Tako se na oglasu pojavio dres Zorana Mamića iz 1997. godine dok je igrao za Bochum, riječ je rezervnoj varijanti dresova koja je ukrašena duginim bojama. U prodaju ga je pustio neimenovani vlasnik iz Osijeka, a cijena mu je devet tisuća eura, dakle oko 68 tisuća kuna. 

U oglasu se navodi da je Mamić igrao u tom dresu te da nema nikakvih oštećenja. Uz sve to ima i oznake sponzora i Bundeslige što je dokaz da se radi o orginalu ili tzv. 'matchwornu' ili vrhunskoj replici.

Mamić mlađi je bio član ekspedicije hrvatske reprezentacije koja je 1998. godine osvojila brončanu medalju, a u karijeri je osim Dinama vodio 'azijski Real Madrid', poznati Al Ain. Igrao je i za neke niželigaške klubove poput Greuther Furtha, Triera i Ahlena.

Oglas možete pogledati OVDJE

 

 

Komentara 2

Avatar brons
brons
21:38 18.03.2023.

Za to nebi dao ni 9 centi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije