Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJE UTAKMICE

FOTO Armadi je bilo zabranjeno unijeti jedan transparent. Evo što je na njemu pisalo.

Zagreb: Atmosfera na utakmici GNK Dinamo-HNK Rijeka
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/3
26.02.2024.
u 18:22

Riječki navijači su pjevali "Umri, Livaja", uvredljivu inačicu pjesme Freed from Desire koju usmjernu napadaču Hajduka, Marku Livaji. Sjeverna tribina pozdravila je to pljeskom

Dinamo je u nedjeljnom derbiju napravio velik korak sa obrani naslova svladavši Rijeku u derbiju na Maksimiru (1:0). Plavima je slavlje donio Fran Brodić iz penala u 95. minuti. Rijeka je zadržala prvo mjesto s 50 bodova, a Hajduk je i dalje drugi s 49 bodova. Dinamo se pak primaknuo na 47 bodova, s dvije utakmice manje od splitske momčadi i jednom manje od kvarnerske.

Derbi na Maksimiru privukao je veliku pozornost gledatelja. Gostujuća južna tribina bila je puna navijača koji su pružali glasnu podršku momčadi Željka Sopića. Međutim, utakmica nije prošla bez incidenata.

GALERJIA Dolazak Armade u Zagreb. Pogledajte povorku pod pratnjom policije

Zagreb: Atmosfera na utakmici GNK Dinamo-HNK Rijeka
1/26

Armada je stigla u Zagreb vlakom pa se u povorci uputila do stadiona. Prije same utakmice, bilo im je zabranjeno unijeti transparent. "20+ ukradenih titula kasnije, ekipa pokušava skinuti ljagu s imena mafije. Jedna lasta ne čini proljeće, za čisti Dinamo treba vam bar stoljeće", napisali su navijači.

Po ulasku na stadion zabilježen je još jedan incident. Naime, riječki navijači su pjevali "Umri, Livaja", uvredljivu inačicu pjesme Freed from Desire koju usmjernu napadaču Hajduka, Marku Livaji. Sjeverna tribina pozdravila je to pljeskom.

VEZANI ČLANCI:

Na utakmici je viđeno i nekoliko pozitivnih prizora. Bad Blue Boysi su pripremili dvije koreografije. Jedna je bila u obliku velikog natpisa EB 04,  podskupine Boysa osnovane 2004. godine. Druga je bila poruka podrške Ukrajini.

Nakon utakmice dvije navijačke skupine su se sukobile ispred Dinamovog stadiona, Bad Blue Boysi stajali su s jedne, a Armada s druge strane ceste. Intervenirala je policija u nastojanju da spriječi nastanak veće štete.

VIDEO Koregrafija Bad Blue Boysa na utakmici Dinama i Rijeke

Komentara 6

VE
Verwoerd
20:37 26.02.2024.

Armada šaka jada...

Avatar Hrvatska Banovina
Hrvatska Banovina
18:44 26.02.2024.

Ja sam dinamovac i bio sam na utakmici u nedjelju. I zakej je to zabranjeno Armadi? Zašto Armada nema pravo na svoje mišljenje i iskazivanje istog? Neš ti. Strahote da netko u Hrvatskoj kaže šta misli.

IG
IgorY
21:45 26.02.2024.

Žuč nije nikome ništa dobra donijela. Ne morate voljeti Dinamo, ali njegovi rezultati i u zemlji i vani su daleko iznad istih bilo kojeg drugog našeg kluba. Da, da sve je bila pljačka kako da ne. O tome tko jee i što je Dinamo i kako se u njemu radilo, ako ne želite govoriti o titulama onda možemo govoriti o hrvatskim igračima prodanim u Europu. I preko 80 % tih igrača čiji su ? Čiji su igrači ostvarili najveće transfere ? Dinamovi jasno i to vam sve govori o kvaliteti, ako ne želite slušati o titulama. Na žalost umjesto da ostali klubovi pokušaju svoju razinu podići na onu Dinama, sada uz pomoć ovih genijalnih gradskih struktura u gradu kada se vidjelo da to nije moguće postići ide se na urušavanje Dinama. I ujednačenost lige želi se umjesto podizanjem kvalitete drugih klubova postići rušenjem Dinama. U tome će se uspjeti vrlo brzo, jer i tzv navijači odnosno bbb su obična destruktivna skupina koja djeluje na tom tragu. Uvlačenje nekadašnjih igrača Dinama u tu cijelu priču preko njih želi se samo postići legitimitet za ostvarenje svojih ciljeva, a oni su samo sredstvo za njihovo postizanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije