Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZOTKRILI IH

FOTO Abramovič utjehu pronašao u 30 godina mlađoj Ukrajinki poznatoj javnosti

Foto: Instagram
1/5
18.03.2022.
u 15:17

Inače, nakon tri propala braka se malo zna o Romanovom ljubavnom životu, a britanski mediji su ga povezivali s ruskom balerinomDianom Višnjevom (44) koja je rodila sina 2018. i šuškalo se da je njegov. Snimljeni su zajedno i činili su se jako bliskima, no navodno je ona u braku. Moglo ju se često vidjeti na utakmica Chelseaja

Ruski oligarh Roman Abramovič napustio je Englesku i nalazi se u Izraelu, a postao je jedna od glavnih tema svih razgovora nakon što su mu uvedene sankcije i nakon što je nakon gotovo 20 godina odlučio prodati Chelsea. Dok mu traju ti teški trenuci u životu, utjehu mu pruža ni manje ni više nego - Ukrajinka! I to 30 godina mlađa, Aleksandra Korendjuk (25). 

- Nova djevojka Romana Abramoviča je vrlo zanimljiva. Početkom godine su krenule glasine da je srce oligarha osvojila Aleksandra Korendyuk. O njoj ne znamo puno, ali znamo da se bavi glazbom, a također se okušala i kao glumica. Glumila je hostesu u dvije epizode moskovske serije - izjavila je  ruska novinarka Božena Rinska koja je navodno razotkrila ovu romansu.

Prema pisanjima ruskih medija,  regionalni stručnjaci utvrdili su da je Korendjuk ukrajinskog podrijetla.

- Ironično je da se Abramovič povezao s Ukrajinkom baš kad je bio sankcioniran zbog rata i njegovih veza s Putinom. Lako je vidjeti što je on vidio u njoj, a ovo je očito veza koja traje do godinu dana - rekao je izvor za ruske medije. 

Inače, nakon tri propala braka se malo zna o Romanovom ljubavnom životu, a britanski mediji su ga povezivali s ruskom balerinom Dianom Višnjevom (44) koja je rodila sina 2018. i šuškalo se da je njegov. Snimljeni su zajedno i činili su se jako bliskima, no navodno je ona u braku. Moglo ju se često vidjeti na utakmica Chelseaja. 

 

Ključne riječi

Komentara 1

AN
androshek
19:45 18.03.2022.

sad ce se na jadnici iživljavati. Ona u sobi koja je kao Kijev,on kao napada kako bi zauzeo sobu,pa se valjaju onak...glume borbu pa malo zavijaju jer uzbuna je i tak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije