Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hit na internetu

Blamaža s OI kao reklama za Audi: 'Kad su ti četiri kruga sve što trebaš'

Kiks s olimpijskim krugovima kao reklama za Audi
Foto: Reddit
1/2
11.02.2014.
u 08:30

Fotografija koja se prvo pojavila na Redditu munjevito se proširila ostalim društvenim mrežama.

Propust s petim krugom na Olimpijskim igrama u Sočiju i dalje je meta ismijavanja na društvenim mrežama. Najnoviji primjer je, iako ne potječe od službenog izvora, "reklama" za Audi. 

Fotografija koja se prvo pojavila na Redditu munjevito se proširila ostalim društvenim mrežama. Na njoj su dva modela Audija iznad kojih su četiri olimpijska kruga s petim neotvorenim. Ispod njih je komentar "Kad su ti četiri prstena sve što trebaš". 

Iako je materijal za reklamu vrlo dosjetljivo iskorišten, iz Audija tvrde da ona nije službena te kako je autor najvjerojatnije neki Audijev fan, piše Mashable

Podsjetimo, na otvorenju OI u Sočiju počele su padati umjetne pahulje koje su se na kraju trebale rastvoriti i formirati pet olimpijskih krugova. No, otvorile su se samo četiri pahulje, dok je peta zakazala. Kako je to izgledalo, možete se podsjetiti u priloženom videu.

>> Zbog ovoga su se Rusi osramotili na otvaranju Igara

Komentara 1

DU
Deleted user
09:12 11.02.2014.

Od kad je to ismijavanje bilo čega pozitivno, koji licemjeri.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije