Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GODINE ČINE SVOJE

Forsberg i Lidström zaključili olimpijske karijere

Forsberg
AFP
26.02.2010.
u 10:47

Zimske olimpijske igre u Vancouveru bile su posljednje za dvojicu velikana švedskoga hokeja, Petera Forsberga (36) i Nicklasa Lidströma (39).

- Ako pogledate naše rodne listove, jasno vam je da nećemo još dugo igrati – rekao je Forsberg dan nakon 4-3 poraza od Slovačke u četvrtfinalu Igara u Vancouveru.

- Za nas je to veliko razočaranje. Više nećemo zaigrati na Olimpijskim igrama i teško nam je što nismo dogurali do finala – dodao je Lidström.

Forsberg (36) je dvostruki osvajač Stanley Cupa s Coloradom te najkorisniji igrač NHL lige u sezoni 2002./2003. Sa švedskom reprezentacijom osvojio je dva olimpijska zlata u Lillehammeru 1994. i 2006. u Torinu.

Lidström je četverostruki osvajač Stanley Cupa s Detroit Red Wingsima, a sa švedskom reprezentacijom ima zlato iz Torina, gdje je u finalu postigao odlučujući gol za pobjedu nad Finskom (3-2).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije