Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kockasti

Fizičari zaposjeli Postira i potjerali Bilića u Supetar!

\'22.12.2010., Kantrida, Rijeka - Humanitarna nogometna utakmica, Vatreni \'90 - Veterani Rijeke, povodom 20 godina od utakmice Hrvatska - Rumunjska. Slaven Bilic.  Photo: Goran Kovacic/PIXSELL\'
Goran Kovacic/PIXSELL
21.04.2011.
u 19:51

Dva dana vatreni će biti u Splitu, jer izbornik želi da se igrači zbliže s gradom i da navijači osjete njihov puls.

Iz temelja je Slaven Bilić promijenio planove za dvoboj s Gruzijom 3. lipnja u Splitu. S time da glavni tajnik HNS-a još nije s Hajdukom definirao sve organizacijske pojedinosti utakmice.

Početkom tjedna izbornik Bilić, njegov pomoćnik Aljoša Asanović i tajnik HNS-a Srebrić bili su na Braču i shvatili da u Postirama nema dovoljno smještajnih kapaciteta, pa su se odlučili za hotel "Amor" u Supetru. A trenirat će na travnjacima u Postirama.

– Puno nam više odgovara smještaj u hotelu "Amor", jer ima 48 soba, a nama obično treba do 45 soba, što znači da ćemo imati cijeli hotel samo za reprezentaciju. Usto, popratni sadržaji u Amoru su baš onakvi kakvi nam trebaju. U

hotelu "Pastura" u Postirama nismo mogli biti fizički zajedno, jer se u razdoblju u kojem smo mi trebali biti u tom hotelu ondje održava skup fizičara. Na raspolaganju ima samo dodatne apartmane, pa smo se odlučili za Supetar – izvijestio je glasnogovornik HNS-a Davor Gavran.

Dakle, reprezentativci neće biti smješteni tik uz terene, već će se na trening voziti autobusom. Udaljenost od Supetra do Postira je sedam kilometara.

– Tri puta mjerili smo koliko nam treba autobusom od hotela do terena i to je petnaestak minuta vožnje, slično kao u Čatežu – kaže Gavran.

Bilić je prvo planirao odraditi dio priprema u Sloveniji i Austriji, pa igračima dati slobodan vikend i 29. svibnja uputiti se na Brač. Međutim, promijenio je plan, okupljanje će biti u Splitu 26. svibnja. Još se ne zna da li u hotelu "Park" ili "Lav".

Dva dana reprezentacija će trenirati u Poljudu kako bi osjetila travnjak, a potom se seli na Brač. Za boravak u Splitu odlučio se zbog želje da se reprezentativci zbliže s Poljudom i s gradom u kojem ih dugo nije bilo. U ta dva dana boravka u Splitu igrači će što više boraviti u gradu jer Bilić želi da navijači osjete puls kockastih.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije