Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki transfer

Fiorentina za Rebića nudi 4,5 mil. eura, Žužul bi pet

'20.04.2013., Stadion Park mladezi, Split - MAXtv 1. HNL, 28. kolo, RNK Split - HNK Osijek. Ante Rebic i Hrvoje Kurtovic.  Photo: Tino Juric/PIXSELL'
'Tino Juric/PIXSELL'
19.08.2013.
u 08:00

Žužul je svjestan da bi cijena Anti mogla i narasti, a želi i 20 posto od sljedećeg transfera

Predstavnici Fiorentine bili su u Splitu, pregovori o prodaji Ante Rebića su započeli. Interes Talijana za najboljeg Splitova igrača, novog reprezentativca, traje već dugo. Rebića su željeli Parma i Napoli, ali Fiorentina je najkonkretnija. Bez obzira na brojne nove igrače dovedene u ovom prijelaznom roku, želi i Rebića na lijevom krilu. Talijani ga vide kao igrača koji će Mariju Gomezu, koji je došao iz Bayerna za 15,5 milijuna eura, dodavati lopte.

Na pregovorima održanim u Splitu predsjedniku crvenih Slavenu Žužulu Fiorentina je ponudila odštetu od 4,5 milijuna eura i 20 posto od budućeg transfera. Nikada neki igrač HNL-a, izvan Dinama i Hajduka, nije transferiran za toliki novac, ali Žužula to nije impresioniralo. Podignuo je letvicu na pet milijuna eura plus tih 20 posto od budućeg transfera, pa su Talijani zatražili predah. A veliko je pitanje hoće li ga Žužul pustiti i za toliki iznos, jer Splitov predsjednik uvjeren je da će Rebić za šest mjeseci ili za godinu dana puno više vrijediti na tržištu. Posebno sada kada je debitirao za reprezentaciju. A ode li Hrvatska na Svjetsko prvenstvo u Brazil, Rebić bi, prema svim predviđanjima, trebao biti siguran putnik. Zato Žužul neće žuriti s prodajom svog dragulja, držat će Fiorentinu \"toplom\", ali i čekati završnicu prijelaznog roka. Nikada se ne zna tko će još otvoriti kesu, kome će zatrebati igrač Rebićeva tipa. Uostalom, prije početka prijelaznog roka proglašen je kao jedan od 50 najpoželjnijih igrača u Europi, igrao je odlično na SP-u igrača do 20 godina u Turskoj, sada je došao i do reprezentacije. Rebić je igrač koji može do visokog transfera.

Split nije dobro startao u sezonu, prividni mir kupljen je remijem u Rijeci, ali učinak od pet bodova u prvih šest kola nikako ne zadovoljava predsjednika kluba, koji je okupio megamomčad u Parku mladeži. Možda i o iduće dvije prvenstvene utakmice ovisi prodaja Rebića. Uhvati li Split priključak s vrhom, Žužula će sve to zagolicati i mogao bi odustati od prodaje.

– Nema žurbe – uvijek je Žužul odgovarao kada bi ga sustiglo pitanje odlazi li Rebić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije