Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjeda Valencije

Fiorentina se s tri Hrvata u sastavu spasila u Genovi, Kalinić zatresao vratnicu

Nikola Kalinić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
09.04.2017.
u 15:10

Milan Badelj je vrlo dobro odigrao svih 90 minuta za Fiorentinu u čijoj je početnoj postavi bio i Hrvoje Milić.

Nogometaši Sampdorije dvaput su pred svojim navijačima vodili protiv Fiorentine, ali su na kraju uspjeli osvojiti samo jedan bod odigravši 2-2 u prvom nedjeljnom dvoboju 31. kola talijanskog prvenstva.

Fernandes je već u 5. minuti doveo domaću momčad u vodstvo. Fiorentina je izjednačila u 60. minuti preko kapetana Rodrigueza. Sampdoria je ponovno povela u 71. minuti pogotkom Alvareza, da bi konačnih 2-2 postavio Babacar u 89. minuti. Isti je igrač u posljednjim trenucima dvoboja propustio čistu priliku koju mu je odličnim dodavanjem namjestio hrvatski reprezentativac Milan Badelj, ali je udarac Senegalca zaustavio domaći vratar Viviano.

Milan Badelj je vrlo dobro odigrao svih 90 minuta za Fiorentinu u čijoj je početnoj postavi bio i Hrvoje Milić, koji je zamijenjen u 73. minuti. Nikola Kalinić je u igru ušao na početku drugog poluvremena. Hrvatski napadač ostao je bez pogotka, a najbliže mu je došao u 78. minuti kad je glavom pogodio vratnicu.

Fiorentina je sa 52 boda ostala na osmom mjestu, a Sampdoria je deveta sa 45 bodova. Vodeći Juventus ima 77 bodova, devet više od drugoplasirane Roma koja ima utakmicu manje. 

Nogometaši Valencije s uvjerljivih su 3-1 (2-0) slavili na gostovanju kod Granade u utakmici 31. kola španjolskog prvenstva.

Dvostruki strijelac za Valenciju u prvom poluvremenu bio je Talijan Simone Zaza u 19. i 21. minuti. Na 3-0 povisio je Santi Mina u 55. minuti, a konačnih 3-1 postavio je Argentinac Ezequiel Ponce u 65. minuti.

Valencia je stigla do 11. pobjede u sezoni i sa 39 bodova zauzima 12. mjesto, dok je Granada sa 20 bodova ostala na predzadnjem, 19. mjestu i prijeti joj ispadanje u drugu ligu. Vodeći Real Madrid ima 72 boda, tri više od drugoplasirane Barcelone koja ima i utakmicu više od Madriđana.

>>Sin Siniše Vuce je nogometaš: Savjete daju tata i Bišćan, a ja učim od Busquetsa i Yaye Tourea

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije