Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči derbija

Raskol u Realu? Modrić, Bale i Kroos se pobunili, treneru Zidaneu postavili su nevjerojatan zahtjev

Luka Modrić
Foto: UESyndication/PIXSELL
1/6
09.04.2017.
u 12:18

Trojac je navodno tražio od Francuza da izbaci Ronalda iz momčadi.

Veliki madridski derbi Reala i Atletica nije imao pobjednika, svakome je pripao po bod (1:1), što u konačnici nije naštetilo kraljevskom klubu jer je iste večeri i Barcelona posrnula kod Malage. Madriđani su tako vodeći s tri boda više od Katalonaca i uz utakmicu manje.

A španjolski mediji danas su donijeli informaciju kako je u svlačionici Reala došlo do pobune. Don Balon tako piše kako su uoči derbija Luka Modrić, Gareth Bale i Toni Kroos tražili od trenera Zinedinea Zidanea da u momčad ne uvrsti Cristiana Ronalda!

Smatrali su kako nije u zadovoljavajućoj formi, no francuski stručnjak nije ih poslušao. Portugalac je ove sezone zabio 26 pogodaka u svim natjecanjima, ali daleko je to od njegovih najboljih izdanja.

Ronaldo nije odigrao utakmicu za pamćenje, a najbliži pogotku bio je u 30. minuti kad je nakon Modrićeva dodavanja već savladao Atleticova vratara Jana Oblaka, no dotrčao je Crnogorac Stefan Savić i glavom s crte izbio loptu.

Ovo svakako nisu dobre vijesti za navijače Reala jer njihov klub ulazi u najvažniji dio sezone, a spomenute trzavice itekako bi se mogle odraziti na rezultatima. Zidaneova momčad u srijedu gostuje kod Bayerna u prvom susretu četvrtfinala Lige prvaka dok je za dva tjedna očekuje El Clasico s Barcelonom.

>>Griezmann šokirao Real za remi na Santiago Bernabeuu, a evo kako je Modrić odgovorio kritičarima

>>Naslov je sve dalje: Barcelona šokantno poražena u Malagi!

Komentara 19

CE
cenzura
12:45 09.04.2017.

"Don Balon"'??? To vam je isto kao da ste prenjeli informaciju sa Inbexa!

Avatar Cinco
Cinco
12:34 09.04.2017.

Kako da ne...haha

MO
matK.O.
13:17 09.04.2017.

dezinformacije iz barcelone...vide da je vrag odnio šalu i na sve načine pokušavaju unjeti nemir u redove Reala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije