Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Biramo Miss sporta

U Lisinskom se 16 lijepih sportašica bori za finale

Miss sporta Hrvatske - polufinale
Foto: Direkcija izbora
1/15
12.06.2017.
u 14:30

– Ove godine na castingu smo imali 30-ak sportašica. Prvi put u izboru ćemo imati neke nove sportove poput brzog klizanja i twirlinga – rekla je Tamara Roglić, vlasnica licencije.

Polufinalni izbor Miss sporta Hrvatske održat će se 14. lipnja u KD Vatroslava Lisinskog u Zagrebu. Nakon castinga koji je održan u Bowling klubu Zagreb, organizator izbora odabrao je 16 sportašica koje će u polufinalu tražiti prolaz u finale gdje se izravno već plasiralo osam djevojaka.

Djevojke će se u Lisinskom ocjenjivačkom žiriju predstaviti u četiri izlaska – u sportskoj odjeći Body feeling, casual odjeći Galko, kupaćim kostimima Duba te večernjim haljinama butika Mistic Exsclusive. Ovo je već drugu godinu zaredom da se polufinale održava u Lisinskom, a uz potporu Grada Zagreba i Turističke zajednice grada Zagreba. 

 – Ove godine na castingu smo imali 30-ak sportašica. Prvi put u izboru ćemo imati neke nove sportove poput brzog klizanja i twirlinga. Finale će se tradicionalno održati u hotelu Sport u Ivanić Gradu 30. lipnja. Kako bi finale bilo dio proslave Ivanić Grada, ove godine izbor će se održati nešto ranije. Naime, do sada su finala bila uglavnom sredinom srpnja – rekla je Tamara Roglić, vlasnica licencije izbora Miss sporta Hrvatske. 

Osim četiri predstavljanja sportašica, bit će tu i bogat zabavni program u kojem ćemo gledati nastupe plesača akrobatskog rock'n'rolla, latinsko-američke plesače, a nastupit će prvakinje Mediterana i Balkana u fit kidu. Među glazbenim gostima bit će Mladen Burnać.

Valerija Kralj igra rukomet u zagrebačkoj Lokomotivi. Nije bila članica prve ekipe koja je nedavno osvojila Challenge kup, trenutačno igra u drugoj ekipi, ali nada se da će se sljedeće sezone nametnuti treneru Nenadu Šoštariću. Valerija ide u četvrti razred zagrebačke Sportske gimnazije i, iako rođena 5. veljače 1999., ima jasnu viziju što želi u bližoj i daljoj budućnosti.

Miss sporta Hrvatske - polufinale
1/17

– Volim rukomet i nadam se da ću uspjeti, ali dugoročno se vidim u arhitekturi jer sam kreativna i oduvijek me zanima dizajn – otkrila nam je Valerija, tek oporavljena od ozljede kralješka koja ju je udaljila s parketa, ali ne i pokolebala. Osim što se želi izboriti za prvu ekipu, ima ambicija i na natjecanju za Miss sporta. Želi barem do finala.

A s rukometom ima veze i Leonarda Farkaš. Ona trenira atletiku, ali njezin je tata Tomislav bio sjajno krilo zagrebačkog Medveščaka i Zagreba, ali i hrvatske reprezentacije. 

– Naravno da ću doći gledati kćer u polufinalu, a nadam se i u finalu. Drago mi je da je Leonarda sve bolja i u atletici – rekao je Tomislav.  

Prvi se put na izbor za Miss sporta prijavila jedna brzoklizačica, Danijela Ivandić.

– Brucošica sam na Fakultetu za kemijsko inženjerstvo i tehnologiju (FKIT). Treniram svaki dan i profesionalno sam se počela baviti brzim klizanjem prije četiri godine. Najveća mi je želja kvalificirati se na OI sljedeće ili za pet godina. Naravno, želim završiti i fakultet – rekla je Danijela, rođena 4. listopada 1997. godine u Šibeniku.

I tako svaka od 16 polufinalistica ima jednu želju – plasirati se u finale. No, samo je osam mjesta...

Sve kandidatkinje za Miss sporta Hrvatske pogledajte OVDJE.

Komentara 4

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
15:09 12.06.2017.

ova slika 16 - faali joj samo JNA Ili Komiža ahhahaha

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
17:40 12.06.2017.

kaj je ovo? katastrofa

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
17:17 12.06.2017.

5 i 13

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije