Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seks bomba

Golfer utjehu našao u ljepotici o čijem izazovnom kalendaru se još priča!

Pollyanna Woodward
Foto: Screenshot
1/2
27.06.2017.
u 11:56

Osim kao TV lice, Pollyanna zarađuje i kao manekenka, a o njezinu izazovnom kalendaru za 2013. i danas se priča. Usto je i autorica članaka o tehnologiji za nekoliko časopisa

I golferi imaju zgodne supruge. Možda čak i zgodnije nego nogometaši. Živi dokaz za to je Pollyanna Woodward, engleska TV voditeljica, nekoć i finalistica izbora za Miss Engleske, koja je u braku s golferom Paulom Caseyem.

Za oboje je to drugi brak, iste godine (2011.) kada je Caseya ostavila Jocelyn Hefner (inače nećakinja vlasnika Playboya) raspao se i Pollyannin brak. Ako je vjerovati engleskim tabloidima, nakon njezinih izvanbračnih ljubavnih izleta.

Osim kao TV lice, Pollyanna zarađuje i kao manekenka, a o njezinu izazovnom kalendaru za 2013. i danas se priča. Usto je i autorica članaka o tehnologiji za nekoliko časopisa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije