Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEVILLA I ATLETICO za pehar

Finale Kupa kralja gotovo sigurno na Mestalli

Nogomet
AFP
10.04.2010.
u 09:52

Za pehar španjolskog nogometnog Kupa kralja borit će se nogometaši Seville i madridskog Atletica, a točno mjesto odigravanja će se znati u ponedjeljak.

Po izvještajima Asa trenutačno je apsolutni favorit za domaćinstvo Mestalla, stadion Valencije, makar su i jedni i drugi imali drugačije želje. Primjerice, čelništvo Atletica se zalagalo da se, ako domaćin ne može biti Santiago Bernabeuu (budući da bi Madriđani tom prilikom bili u vidnoj prednosti), finale igra na katalonskom Camp Nou.

Datum još nije poznat s obzirom na nastupanje Atletica u polufinalu Europa lige. Ukoliko u dvije utakmice Atletico prođe Liverpool, tada će igrati finale tog europskog natjecanja koje je na programu 12. svibnja u Hamburgu. U tom slučaju će se finale Kupa kralja igrati 19. svibnja.

Ako bivši igrač Atletica Fernando Torres i ostali igrači s Anfielda budu uspješniji od madridskog kluba u polufinalu, tada će se finale između Seville i Atletica igrati 13. svibnja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije