Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAVLJAJU S PRISAVLJA

Finale Eura na HRT-u gledalo gotovo milijun ljudi

Finale (1)
DPA/Pixsell
02.07.2012.
u 18:29

HRT je u 2012. sa 13. došao na 7. mjesto najgledanijih javnih televizija u Europi, javljaju iz nacionalne kuće

Hrvatska radiotelevizija i proteklog je vikenda bila najgledanija nacionalna televizija u Hrvatskoj, a najgledanija emisija na svim televizijama bio je prijenos finala Eura koji je gledalo 23 posto opće populacije (AMR), odnosno gotovo 950.000 gledatelja.

Gledanost drugog poluvremena susreta između Španjolske i Italije bila je još gledanija od prosjeka cijele utakmice te ju je pratilo 25,5 posto AMR-a, odnosno 1.060.000 gledatelja.

Kada se promatra cjelodnevni udio u gledanosti (SHR), HRT je u nedjelju s čak 44 posto bio uvjerljivo ispred drugih nacionalnih televizija. U subotu pak HRT-ov je udio bio 28,5, također više od svih ostalih televizija.

HRT je u 2012. sa 13. došao na 7. mjesto najgledanijih javnih televizija u Europi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije