Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
11. PROFESIONALNI MEČ

Filipu Hrgoviću odgođena borba! Ugrožen mu je nastup i na Olimpijskim igrama

Hrgović Thompson
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/7
17.02.2020.
u 08:42

Ovo je problem za Hrgu jer ga između 12. i 20. svibnja očekuju kvalifikacije za OI u Parizu. No, neće to biti važno ako Marko Milun osigura plasman na OI na kvalifikacijama u Londonu od 14. do 24. ožujka

Filip Hrgović ipak neće 28. ožujka nastupiti u svojem 11. profesionalnom meču. Okršaj protiv Kongoanca Martina Bakolea Ilunge odgođen je zato što je Oleksandar Usyk tražio odgodu meča protiv Derecka Chisore, a budući da je taj sraz trebao biti glavni, otkazana je cijela boksačka večer.

– Hrgovića i Bakolea želim kao predborbu za Povjetkina i Whytea, a to će se održati 25. travnja ili 2. svibnja – rekao je promotor.

Ovo je problem za Hrgu jer ga između 12. i 20. svibnja očekuju kvalifikacije za OI u Parizu. No, neće to biti važno ako Marko Milun osigura plasman na OI na kvalifikacijama u Londonu od 14. do 24. ožujka. 

>>> Pogledajte gostovanje Filipa Hrgovića u studiju Večernjeg TV-a

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
09:20 17.02.2020.

Neka mi netko objasni zašto profesionalni boksač bere brigu oko Olimpijskih igara. Koji će mu to vrag sada? Treba misliti kako ući u top 5 boksača i izazivati neku titulu ili sam u krivu ?!

DU
Deleted user
09:53 17.02.2020.

Aaa naslova...jes problem, baš ga više neće biti niti u jednom boksačkom događaju.

DU
Deleted user
10:53 17.02.2020.

11. profesionalni click bait naslov profesionalnog novinara Edija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije