Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U novom Maxu

Filip Pejić, UFC-ov borac iz Dubrave: Odmaknuo sam se od uličnih obračuna...

Max naslovna
VL
19.02.2016.
u 16:00

Za Max! govori legendarni Josip Skoblar, bivši trener i Dinama i Rijeke uoči derbija koji odlučuje o proljetnoj utrci u HNL-u, a i o ulozi koju su mu na Euru namijenili Šuker i HNS.

Novi Max!, od subote, 20. veljače donosi intervju s najvećom mladom inozemnom zvijezdom u Maksimiru, kapetanom mlade španjolske reprezentacije Danijem Olmom. Katalonski supertalent, koji je radije izabrao Maksimir od čuvene Barcelonine omladinske škole, sada bi se s plavim junirima mogao sučeliti upravo s Barcom u proljetnom nastavku Lige prvaka mladih. Olmo kaže:

- Možemo se nositi sa svima, pobijediti i Barcelonu!

Max! donosi veliku ispovijest nesretnog Josipa Pivarića koji je zbog ozljede u pripremnoj utakmici ostao bez proljetnog dijela sezona , a i bez nastupa za vatrene na Europskom prvenstvu u Francuskoj. Pivarić hoda na štakama i priznaje:

- Dobro se oporavljam od ozljede, ali borim se s depresijom zbog toga što mi je propao Euro..

Za Max! govori legendarni Josip Skoblar, bivši trener i Dinama i Rijeke uoči derbija koji odlučuje o proljetnoj utrci u HNL-u, a i o ulozi koju su mu na Euru namijenili Šuker i HNS.

Max! otkriva tko je najefikasniji hrvatski veznjak u Ligama petice - nisu to ni Rakitić ni Modrić nego mladi Mario Pašalić koji se igrama u Monacu bori za mjesto u Čačićevoj reprezentaciji, ali i u svlačionici Chelseaja...

Max! predstavlja i velikog povratnika u Osijek, ljubimca Kohorte Aljošu Vojnovića nakon njegove kratke epizode u Rumunjskoj...

Max! uoči proljetnog starta Barcelone u Ligi prvaka donosi pregled desetogodišnje Messijeve dominacije - osvojio je pet Zlatnih lopti, a osvojil li s Barcom i peti naslov u Ligi prvaka, postat će prvi koji je uspio obraniti trofej.

Max! donosi i portrete sportskih velikana koji su iznenadno preminuli u samo tjedan dana: Slobodan Santrač, Trifon Ivanov i bivši UFC-ov prvak Kevin Randleman...

Samo uz Max! osvojite ekskluzivnu nogometnu loptu za ovogodišnji finale Lige prvaka!.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije