Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON NOKAUTA
Povratak na članak

Filip Hrgović: Žao mi je, nešto nije u redu sa mnom...

"Nešto nije u redu sa mnom, počelo mi je biti žao protivnika koje nokautiram. Žao mi je što je završilo ovako dramatično i nadam se da će biti sve u redu, jer nije izgledao dobro", izjavio je Hrgović

Komentari 7

ZO
zoranos
09:08 27.09.2020.

Ja obožavam borilačke sportove, čak imam i kanal na YT sa kompilacijama nokauta i sl., ali ovo je besmisleno i ovo treba zabraniti dok netko ne pogine! Ovo je bio meč top 10 teškaša svijeta protiv polu-amatera samo za nabijanje skora gdje je čovjek za malo para doslovno reskirao život i zdravlje. Sirotinje je puno u svijetu i mnogi bi se jučer "borili" za Filipom za par tisuća dolara ali to nije sport - to je cirkuska predstvata i to treba zabraniti pod hitno! Dakle boksač koji nije niti top 500 nema što raditi sa top 20-30 boksačima!

VL
Avatar Behemot
Behemot
12:58 27.09.2020.

Rekao je Hrga da mu je žao protivnika koji je doveden u takvu situaciju, hrabro uletio bez pripreme i šanse u meč. Normalna ljudska i sportska gesta. Što je tu je, mi se trebamo samo paziti da niti jedan od naša 3 teškaša (Hrga, Babić, Milun) ne strada zbog lošeg odabira protivnika.

VL
SS
sokac sa drave
09:49 27.09.2020.

A kako bi bilo da si gospodin Hrgovic izabere dostojnog protivnika odredjenih kvaliteta ovako niti on a niti mi nremamo pravu sliku o njegovim stvarnim mogucnostima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.