Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povijesni uspjeh
Povratak na članak

Filip Grgić prvi hrvatski tekvondaš na Olimpijskim igrama

Član zagrebačkog Metalca je do uspjeha karijere stigao nanizavši tri pobjede na putu do finala, gdje je bolji od njega bio prvi nositelj turnira Poljak Karol Robak, koji je s uvjerljivih 22-7 slavio u finalu i osvojio zlatnu medalju.

Komentari 1

Avatar rakun19
rakun19
09:32 17.01.2016.

Bravo za Grgica, ali ostaje zal sto nije poveden nas najbolji senior umjesto Brecica koji je voden u kategoriji koja nije njegova.... Covjek koji bi bio drugi nositelj medu teskasima i siguran prolaz do polufinala(direktna borba za Rio) zamjeniti sa covjekom koji mora skidati u kategoriju nize od svoje i gdje nije nositelj i gdje odma ide na najjace protivnike jako je pametna ideja! Sad imamo samo jednog borca, a mogli smo ih imati dvojicu... Kao uspijeh Grgica je odlican (nakon 5 sansi pa morao je uspijeti - 2 za Peking, 2 za London i ova je peta sansa za kvalifikacije i prva uspjesna), ali kao uspijeh saveza je samo polovican (mogao je biti i potpuni), ali nisu povedena najbolja dvojica zbog izostavljanja najboljeg...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.