Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DA VAS ČUJEMO

Fifin igrač utakmice je Mario Mandžukić. Slažete li se?

Mandžukić
Foto: Reuters (Ilustracija)
19.06.2014.
u 09:10

- Ivan Perišić je bio blizu sa sjajnom predstavom, ali su ga zasjenila dva gola rođenog strijelca. On je ključan za Hrvatsku koja se nada da će dogurati daleko u ovom natjecanju - piše Eurosport.

Mario Mandžukić ponio je titulu Fifinog igrača utakmice nakon što s dva gola potopio Kamerun. Napadača Bayerna je na terenu proveo svih 90 minuta, imao 24 dodavanja, četiri puta pucao i postigao dva zgoditka.

S Fifom se slaže i Eurosport koji je Mandžukića proglasio igračem utakmice. Mandžo je dobio ocjenu osam kao i Perišić, Rakitić i Modrić.

- Ivan Perišić je bio blizu sa sjajnom predstavom, ali su ga zasjenila dva gola rođenog strijelca. On je ključan za Hrvatsku koja se nada da će dogurati daleko u ovom natjecanju - piše Eurosport.

Sjajnu utakmicu odigrao je i Ivan Perišić. Strijelca drugog gola za najboljeg pojedinca na susretu izabrao je portal Goal.com.

- Ubio se trčanjem za momčad i odlučio utakmicu najprije asistencijom Oliću, potom i pogotkom za 2:0 - opis je Perišićeve igre, dok se za Mandžu navodi:

- Upečatljiv povratak u momčad nakon suspenzije. Glavom zabio treći, a iz blizine odbijanac za četvrti gol. Također, izborio je crveni karton.

Da čujemo i vaše mišljenje - tko je po vama igrač utakmice Hrvatska - Kamerun?

>> Hrvatska razbila Kamerun 4:0 i ostvarila svoju najveću pobjedu na SP-u u povijesti!

Komentara 28

VE
verakruz
10:10 19.06.2014.

Meni je najvažnije da je Hrvatska, odlična i jedinstvena Hrvatska pobijedila. Pobijedila je momčad, a ne pojedinci!

BE
berija
10:00 19.06.2014.

Bili su dobri. Nitko nije spomenuo Eduarda. Nije igrač utakmice ali je sjajno odradio, otvarao se, poslije njegovog odličnog udarca pao je gol. Svaka čast svima, ali Perišić je napravio najviše.

NE
negrito
10:09 19.06.2014.

Perisic je naj a olic i mando super odigrali

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije