Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
protiv organizatora SP-a

FIFA zbog haljinica podigla tužbu

Nizozemska
AFP
16.06.2010.
u 21:59

Protiv Organizacijskog odbora SP-a Fifa je podignula sudsku tužbu.

Razlog tome je propust organizatora tijekom utakmice Nizozemska - Danska u ponedjeljak koju je skupina od 36 nizozemskih navijačica pratila u uniformiranim narančastim haljinicama.

Fifa je navijačice doživjela kao propagandnu kampanju nizozemske pivovare Bavarije.

 

Ključne riječi

Komentara 2

FE
febo
08:26 17.06.2010.

Dakle i ti iz fife su idioti.... , ja otkad pamtim , a dobro pamtim i imam dosta godina , nizozemski navijači nose narandžastu boju !!!! Osim toga ako je suditi po ovoj slici cure ne reklamiraju pivo već Coca - colu !!!!!!!

OB
-obrisani-
21:58 22.06.2010.

A,nas ce tuzit jer nosimo kockaste haljinice na EP-u---Stvarno ,ovi u Fifi nisu vise normalni...bolje ce im biti da se pozabave sucima koje su izabrali za SP u JAR-u...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije