Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTVRDIO KLUB

Fifa suspendirala igrača Dinama! Neće moći igrati sve dok ne podmiri dug

Nogometaši Dinama odradili trening uoči uzvrata protiv Ludogoretsa
Marko Lukunic/PIXSELL
06.10.2022.
u 20:16

"Dinamo nije stranka u ovom postupku, ali će primijeniti odluku FIFA-e o suspenziji sve dok sukladno toj odluci kompletno dugovanje igrača Mahira Emrelija prema Legiji ne bude podmireno", stoji u priopćenju Dinama.

Fifa je suspendirala Dinamovog igrača Mahira Emrelija zbog duga koje 25-godišnji nogometaš ima prema Legiji iz Varšave, svom bivšem klubu. Emreli je u ljeto 2021. godine kao slobodan igrač prešao iz Qarabaga u Legiju, no osam mjeseci kasnije je raskinuo ugovor i potpisao za Dinamo.

Njegov dug prema Legiji iznosi 100 tisuća eura, a neće moći igrati dok ne podmiri financijske obaveze. O ovom slučaju oglasili su se iz Dinama.

"S obzirom na velik broj medijskih upita obavještavamo javnost o tome da je GNK Dinamo preko Hrvatskog nogometnog saveza zaprimio tijekom današnjeg dana odluku FIFA-e o suspenziji igrača prve momčadi Mahira Emrelija zbog financijskih obveza koje igrač nije podmirio prema svom bivšem klubu varšavskoj Legiji u roku dogovorenom kroz međusobni sporazum između igrača i Legije.

Dinamo nije stranka u ovom postupku, ali će primijeniti odluku FIFA-e o suspenziji sve dok sukladno toj odluci kompletno dugovanje igrača Mahira Emrelija prema Legiji ne bude podmireno", stoji u priopćenju Dinama. 

>> VIDEO: Senzacija na Maksimiru: Dinamo srušio Chelsea na otvaranju Lige prvaka!

Ključne riječi

Komentara 4

DO
DomagojMarić
20:45 06.10.2022.

Direktor FIFE je Slovenac?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije