Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Disciplinska komisija
Povratak na članak

Fifa provodi istragu protiv Shaqirija, Xhake, izbornika Krstajića, ali i HNS-a

Istraga je pokrenuta i protiv Srpskog nogometnog saveza zbog neprimjerenog ponašanja navijača tijekom utakmice, te isticanja političkih i uvredljivih poruka

Komentari 112

SA
samograd
09:23 24.06.2018.

EU će postojati i uvijek će se civilizirani narodi dogovoriti da surađuju . Kad i ako "oni"uđu tu je kraj,skuhaće neku kašu 100%.

VL
DU
Deleted user
09:35 24.06.2018.

To vise treba brinuti Svicarsku, nego Srbiju. Poraz je isto dio sporta i treba ga akceptirati, pogotovo ako je zasluzen.Sve ostalo su glupi izgovori i politizacija.

VL
DU
Deleted user
09:15 24.06.2018.

Jeli Shaqiri Albanac i jeli orao na službenoj Albanskoj zastavi,ne vidim u čemu je problem,ima se pravo veseliti.Srbima sve smeta ali kad oni provociraju to je sasvim uredu,dvolično.

VL
KO
Kopreinitz
09:20 24.06.2018.

Srbima smeta i kad hrvati pjevaju u svlacionici, ali Vucicu ne smetaju provokacije Srba i "navijaca" , jadno i bijedno .

VL
Avatar boros
boros
10:19 24.06.2018.

...sve dok je ovakvih nerazumnih komentara,"mira i spokoja" nece biti. Razumijem da simpatije postoje kao i navijanje,ali mrznja u sportu bi trbala biti nedopustiva. Govorim iz osobnog iskustva jer sam bio 22 god profi.sportas...cak igrao i za nacionalnu seleciju

VL
KO
konzervativac
09:52 24.06.2018.

Tko su i što su Srbi, Četnici ili što već, zna se. Tko su i što su Albanci, Kosovari, Šiptari ili što već, zna se. Kakvi su njihovi odnosi odnosno ne odnosi, zna se. Ali ovdje je u pitanju Švicarska. Kakva je to zemlja čiji igrači na službenoj oporavi koja predstavlja njihovu zemlju nose oznake druge zemlje? Zamisli da u utakmici Njemačke i Amerike Ozil ili kako se već zove na njemački dres stavi sliku Erdogana i počne arlaukati o Alahu....? Ovi igrači "Švicarske" ni sami ne znaju što su započeli i zato ih, ne FIFA nego Švicarska zbog svog samopoštovanja, a ne zbog Srbije, treba kazniti. Oni su naime inteligencijom kišne gliste otvorili opasan presedan.

VL
ST
striborovi
12:32 24.06.2018.

Prvo im brane da slave uz simboliku Velike Albanije pa onda ih podrzavaju??? Ludilo. Nego sta mislite kako bi bilo da ovi Turci iz Njemacke ekipe slave sa nekom turskom nacionalnom retorikom? Kako bi u Njemackoj reagovali?

VL
SV
svoxy
12:06 24.06.2018.

Ne trebaju saciri i onaj drugi nikoga da pitaju kako ce da slave, njihovo ponasanje je odraz njihove kulture, civilizovanosti, kucnog nevaspitanja, primitivizma. Ponasanje na terenu od pre koji dan je pravi odraz onoga sta su i ko su. Pravi albanci

VL
Avatar Ajnhard
Ajnhard
10:47 24.06.2018.

Hahahahaa!Sad vidjeh snimak komentara Mateo Beusana ,bivseg sudije ,tvrdi covjek da nije penal ,hahaha ,tipicno hrvatski ,ni usporeni snimak mu nije dovoljan da pobjedi mrznju prema Srbima hahahaha,BOLEST neizleciva sta ces moja sucut !

VL
RV
rvati
13:01 24.06.2018.

FIFA i UEFA se nalaze u Svajcarskoj,Bivsi generalni sekretar FIFA Sep Blater svajcarac, Danasnji generalni sekretar Djani Infantino svajcarac.Plasman Svajcarskeu Rusiju preko baraza i nepostojeceg penala protiv Severne Irske.Izjednacujuci golprotiv Brazila posle ociglednog faula. Nedosudjeni penal protiv Srbije.Verovatno tu nije kraj....

VL
ON
onill
12:05 24.06.2018.

Treba ukinuti svetsko prvenstvo, sva nacionalna takmicenja, takav jedan izliv nacionalizma, nacizma, mrznje na sve strane i svi to pravdaju kao nekom ljubavlju prema svojoj zemlji i nacionalnim ponosom. Nije ljubavi i ponos mrznja drugih ljudi, a istovremeno zapitajte se cega sa pa ponosite, volite neku zemlju kojoj neko pre x godina crtao granice i stalno se neko buni i pokusava da ih pomeri ovamo ili onamo, zemlja stalno spremna sa nekim da ratuje, stanovnistvo polupismeno, a ufurano da hodaju oblacima. Svajcarci isto, sto imaju na sta da budu ponosni boli glava, zemlja koja sluzi da drzi pare lordovima i mafijasima, pa je kao uredjena zbog toga, a pola stanovnistva verovatno pati u sebi sto Hitler nije uspeo u svom planu da imaju jos vise, nikad dosta, Albanci .... Tako mozemo za svaku zemlju, ljudi treba da se menjaju, nacionalna sportska takmicenja, pogotovo ovo ovakvog obima je samo prilika da za politicka prepucavanja, Fifa i organizator uzmu ogromnu lovu, da se huligani izdivljaju, zemlje sa parama i uticajem pokazu da imaju protekciju, tu sporta i fer takmicenja odavno nema.

VL
RV
rvati
12:56 24.06.2018.

Pa i zastava Dinarske divizije je spontana reakcija.Dosao covek i rasirio zastavu. Ala su se tad Kostarikanci veoma potresli kad su je videli pa su nas kaznili... Ocekujem novu kaznu ali samo za naseg Krstajica,normalno...a FIFA bi mogla da namm protiv Brazila dodeli sudiju iz Brazila,sta ima veze,Nemac,Svajcarac- velika razlika.

VL
LO
lojtra2
09:15 24.06.2018.

Srbi i dalje bez trunke dostojanstva i objektivnosti. Ne bi to nikoga smetalo da pritom nisu još i nasilni. Dobro je da svijet vidi s čim je cijela jugoslavija imala posla.

VL
VL
Vlad
13:38 24.06.2018.

Daj da vidimo kako ce nasi susjedi reagirati ako tijekom medu Austrije i Hrvatke, Arnautovic da gol i digne tri prsta prema hrvatskim navijacima, da se i mi malo nasmejemo...

VL
BR
Brankko
02:13 25.06.2018.

Piše "Vlad" -- a što bi bilo da Marko Arnautović, austirjski nogometaš (otac Srbin, mati Austrijanka) digne tri prsta... -- Bio bi ponosan na svojega oca Srbina i majku Austrijanku. Usput budi rečeno: da, to je srpsko prezime, a Arnautin, to znači -- Albanac. Ali ni iz toga ne treba ispredati nikakve zaključke. A tri prsta kao nekakav "srpski" simbol, svašta. Novokomponovano. Isto tako novokomponovano kao što je to bilo u tzv. NDH (članovi "vlade" prisezali s tri prsta, za sveto trojstvo).

VL
AB
abendblatt
16:08 24.06.2018.

Ako su Xhaka i Shagiri drzavljani Kosova,ne mogu im nista, mogli su i ogrnuti zastovom trcat po terenu,to rade i svi ostali.

VL
IC
ico3
20:14 24.06.2018.

Ma srbi su sami sebi krivi sto su izgubili, igrali su drugo poluvrjeme lose, ovi su ih nadigrali.A oni se nemogu pomirit sto su izgubili od Svicarske gdje igraju Albanci i Hrvati.Srbi su imali izvarednog trenera ali su ga oterali, ne kuzim zasto.

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
09:21 24.06.2018.

Ma moreju oni njih i kaznit....al rezultat nemreju spremenit, znači Republika e Kosovës vs Republika e Serbisë 2:1 >;-))

VL
Avatar gandalfsivi
gandalfsivi
11:01 25.06.2018.

U Srbiji se niko ne bavi ovim kozoje..ma ! Vec su ogorceni na sudjenje , nedosudjeni penal i tri zuta veznom redu od kojih je prihvatljiv samo jedan! Sto je olaksalo svajcarcima igru i dalo im krila i oobedu! Da je dosudjen penal i naravno treba i postici gol! (ako je penal to jos nije gol) i da je tad Srbija povela ne znam kako bi bilo dalje i da li bi pricali o ovima sto pod tudjom zastavom igraju za neku svoju idwologiju! Nemacki sudija je direktno uticao na ishod meca! Ni jednostavno treba da bude sankcionisan! A sto se tice siptara nebitni!

VL
DU
Deleted user
19:38 24.06.2018.

Srbima hitno treba zabraniti da putuju van te zemlje ,a ostale srbe koji zive vani poslati u srbiju pa nek se kolju sto najbolje znadu. Kosovo bravo samo napred.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.