Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razlog – navijači

Fifa pokrenula istragu protiv Hrvatske zbog dvoboja u Skoplju!

navijači
Goran Stanzl/Pixsell
14.11.2012.
u 11:32

Osim protiv Hrvatske, svjetska krovna nogometna kuća istragu je pokrenula i protiv Srbije zbog događaja na utakmici s Walesom u Novom Sadu

Fifa je pokrenula istragu protiv Hrvatske zbog događaja na kvalifikacijskoj utakmici naše nogometne reprezentacije i Makedonije (2:1) u Skoplju 12. listopada. BBC Wales, koji je prvi prenio informaciju, ne navodi točan razlog zbog čega se Hrvatska našla pod povećalom, ali istraga je vjerojatno povezana s hukanjem naših huligana Sammiru, koji je u tom dvoboju debitirao u hrvatskoj A-vrsti.

Osim Hrvatske, pod istragom se nalazi i Srbija, i to zbog događanja na kvalifikacijskoj utakmici s Walesom (6:1) u Novom Sadu. U objašnjenju pokretanja istrage protiv Srbije piše da su razlog nemiri na tribinama.

Fifa može kazniti naš i srbijanski savez novčanom kaznom, praznim tribinama na jednoj ili više sljedećih utakmica ili izbacivanjem iz kvalifikacija za SP.

Komentara 8

ĆA
ćaćaća
14:23 14.11.2012.

fifa je političko tjelo..kad god je nešto loše na ovim prostorima odma se povezuju hrvatska i srbija..

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
21:58 14.11.2012.

Ovo samo pokazuje koliko je pozivanje Sammira u reprezentaciju bilo pogubno.

JA
JackRussell
12:19 14.11.2012.

Ne, kriv je sigurno Danako Majdić....hahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije