Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez nastupa u Abu Dhabiju

FIA spriječila Loeba da nastupi u Formuli 1

Sebastian Loeb
Reuters
21.10.2009.
u 23:25

Peterostruki svjetski prvak u reliju, Sebastien Loeb ipak neće nastupiti na Velikoj nagradi Abu Dhabija, posljednjoj utrci sezone u Formuli 1.

Francuski je vozač trebao nastupiti za momčad Toro Rossa 1. studenoga, međutim, Međunarodna federacija autosportova (FIA) odbila mu je ustupiti licencu potrebnu za vožnju.

- Ne žalim, jer nisam niti imao ambicija. Ali, bilo bi zabavno - kazao je Loeb putem svoje internetske stranice.

Pred posljednju utrku sezone u svjetskom reli prvenstvu (WRC) Loeb zaostaje za Mikkom Hirvonenom jedan bod.

- Samo bi na kocku stavio svoju reputaciju budući da nikako ne bi bio kompetitivan s ostatkom natjecatelja na stazi koju ne poznaje. Ne govorim to da bih ga “spustio”, već stoga što je Formula 1 drugačije brdo za popeti se od onih na koje je on navikao - dočekao je tu odluku svjetski F1 velikan Alain Prost.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije