Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPUŠTA LOPTU

Ferro: Lijepo je što su juniori Hajduka uzbuđeni, moramo im objasniti da još nisu ništa osvojili

Dinamo i Hajduk sastali se u 23. kolu SuperSport HNL-a
Marko Lukunic/PIXSELL
19.03.2023.
u 09:49

Standardni član Lekine momčadi smatra kako treba smiriti euforiju oko juniorske ekipe

Portugalski stoper u dresu Hajduka, Ferro,  prokomentirao je za službenu stranicu kluba dosadašnji put juniora Hajduka u Ligi prvaka za mlade te utakmicu protiv Slaven Belupa (1:0). Smatra kako su juniori ostvarili sjajan uspjeh, ali da još nisu ništa osvojili jer su tek stigli do polufinala protiv Milana. 

- Utakmica je bila teška. Znamo da oni igraju nisko i pokušavaju iznenaditi kontranapadima. Bili smo dobro organizirani, uvijek smo bili spremni na njihove kontre i na kraju je 'clean sheet' savršen i za mene i za momčad jer nam daje samopouzdanje, a zabili smo gol i to je najvažnije - rekao je Ferro.

- Zaista je lijepo da su navijači s nama, znamo da je njima teško kad naši rezultati nisu dobri, ali teško je i nama. Kad su oni iza nas, osjećamo da nešto možemo postići. Hvala im za danas i molim ih da dođu i na sljedeće utakmice, jer zaista nam pomažu za vrijeme utakmica. 

Onda se osvrnuo na slavlje juniorske momčadi protiv Borussije iz Dortmunda te plasmana na final four Lige prvaka. 

- Razgovarat ćemo s momcima. Normalno je da su uzbuđeni, trebaju proslaviti, ali imaju još dvije utakmice za postati prvaci Europe i moramo im objasniti da su ušli u polufinale, no još ništa nisu osvojili - izjavio je Portugalac i zaključio:

- To je isto kao što smo i mi u polufinalu Kupa protiv Slaven Belupa, ali nismo još ništa osvojili. No zaista mi je drago zbog tih mladih momaka, trebaju uživati u ova dva tjedna pauze. I mi i oni se možemo malo odmoriti.

Ključne riječi

Komentara 2

T2
Tomo_20
10:58 19.03.2023.

Sta ce te vi preporucit mladima kad ste losiji od njih hahahaha

BP
Besposlen pop
10:41 19.03.2023.

Neprocjenjivo! I igrač Hajduka se sprda s euforijom i cirkusom u Splitu oko polufinala juniorske LP 😀

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije