Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Formula 1

Ferrariju odbijena žalba, Hamiltonu ostaje pobjeda u Kanadi

Sebastian Vettel
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
22.06.2019.
u 14:23

Valtteri Bottas i Lewis Hamilton glavni su favoriti za 'pole position' na VN Francuske, na posljednjem treningu imali su gotovo pola sekunde prednosti ispred Ferrarijeva dvojca Charlesa Leclerca i Sebastiana Vettela

Mercedesovi bolidi dominirali su na treninzima uoči osme utrke SP-a u formuli 1 koja se u nedjelju vozi za VN Francuske na stazi u Le Castelletu, blizu Marseillea.

Valtteri Bottas i Lewis Hamilton glavni su favoriti za 'pole position', na posljednjem treningu imali su gotovo pola sekunde prednosti ispred Ferrarijeva dvojca Charlesa Leclerca i Sebastiana Vettela.

Sebastian Vettel
1/9

U momčadi iz Maranella prošli je tjedan bio vrlo buran, a pogotovo kada su saznali da je FIA odbila njihovu žalbu.

Ferrari je tražio da FIA ponovno razmotri incident koji se dogodio tijekom utrke za VN Kanade kada je Vettel kažnjen zbog nesigurnog povratka na stazu ispred Hamiltona.

Nijemac je dobio kaznu od pet dodatnih sekundi i bez obzira na to što je prvi prošao ciljem na pobjedničkom je postolju bio stubu niže od Britanca.

U Ferrariju su se nadali kako bi FIA mogla promijeniti odluku koju su suci donijeli tijekom utrke, ali to se nije dogodilo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije