Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Luca di Montezemolo

Ferrari neće stati na put Schumacheru

Michael Schumacher
Reuters
14.12.2009.
u 18:46

Predsjednik Ferrarijeve momčadi Luca di Montezemolo kaže da njegova momčad neće stopirati povratak sedmerostrukog svjetskog prvaka Michaela Schumachera na stazu.

U medijima već danima kolaju špekulacije o povratku utrkama Formule 1 proslavljenog njemačkog vozača koji će 3. siječnja proslaviti 41. rođendan. Schumacher bi, tvrde mnogi mediji, trebao potpisati jednogodišnji ugovor za Mercedes GP.

Nakon što se kao vozač povukao iz ovog sporta krajem 2006. godine, Schumi je ostao u Formuli 1 kao savjetnik u Ferrarijevoj momčadi. U rujnu ove godine objavio je da će tu dužnost obnašati još tri godine. Može li, dakle, Ferrari stati na put Schumacherovoj eventualnoj odluci o povratku na staze? Ako i može, neće! Tako tvrdi Luca di Montezemolo.

- Jedno je jasno. Ako se Michael odluči vratiti kao vozač, naš dogovor o njegovoj savjetničkoj ulozi u našoj momčadi više neće biti valjan. To je logično. Pa ne može on biti i vozač u jednoj momčadi i raditi kao konzultant u drugoj. Još uvijek nisam s njime o tome razgovarao. On je, prije svega, naš prijatelj, a budući da radi posao savjetnika za naše bolide, ne možemo ga tretirati i kao člana momčadi – izjavio je Montezemolo.

Komentara 1

OB
-obrisani-
03:20 15.12.2009.

Puste priče. Iako bi mogao voziti još par sezona teško se vratiti u topformu nakon toliko vremena. Nije bitan rezultat, bitno je da kralj vozi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije